Verksamheter

Varje vecka fylls församlingens lokaler med verksamhet för stora och små. Vad intresserar dig?

Nya rekommendationer från 1 juni

Regeringen har beslutat att genomföra anpassningar av åtgärderna för minska smittspridningen av covid-19. Det innebär att fler än åtta personer kommer att få samlas vid sammankomster och tillställningar. Hur många som tillåts beror bland annat på lokalens storlek och om det finns anvisade sittplatser, men maxantalet är 50 personer. Du kan läsa mer på Folkhälsomhyndighetens hemsida.

Detta innebär bland annat att vi kan börja fira gudstjänst tillsammans i kyrkan igen! Från och med den 6 juni öppnar Carl Johans pastorat upp för ordinarie gudstjänster sön- och helgdagar med 50 angivna sittplatser (med undantag av Högsbo församling som öppnar 13 juni.) Läs mer i nyheten ”Nu öppnar vi upp!” om vilka verksamheter som berörs och hör gärna av dig till vår reception om du har några frågor.

Vill du veta vad som händer? Bli prenumerant!

Du kan prenumerera på ett eller flera kalendarier.

Klicka i rutan framför namnet på den eller de församlingar du vill få kalendarium ifrån.

Hur vill du få kalendariet skickat till dig? Fyll i e-postadress eller namn och postadress.

De uppgifter du lämnar här används enbart för att skicka ut de kalendarier du bett att få. För att hålla adresslistan uppdaterad lägger vi in uppgifterna i ett digitalt verktyg. Då uppdateras adresserna automatiskt vid flytt och vi undviker att göra utskick till någon som avlidit. Därför ber vi om ditt personnummer om du vill ha kalendarierna på papper.