Verksamheter

Varje vecka fylls församlingens lokaler med verksamhet för stora och små. Vad intresserar dig?

Rekommendationer under Covid-19

Oavsett verksamhet följer vi regeringens och Folkhälsomyndighetens regler och rekommendationer som gäller för att begränsa smittspridningen av Covid-19. Håll avstånd och stanna hemma om du inte känner dig frisk.

För aktuella verksamheter se kalendern. Hör gärna av dig till vår reception om du har några frågor.

Vill du veta vad som händer? Bli prenumerant!

Du kan prenumerera på ett eller flera kalendarier. Kalendarierna skickas ut i slutet av varje månad.

Klicka i rutan framför namnet på den eller de församlingar du vill få kalendarium ifrån.

Hur vill du få kalendariet skickat till dig? Fyll i e-postadress eller namn och postadress.

De uppgifter du lämnar här används enbart för att skicka ut de kalendarier du bett att få. För att hålla adresslistan uppdaterad lägger vi in uppgifterna i ett digitalt verktyg. Då uppdateras adresserna automatiskt vid flytt och vi undviker att göra utskick till någon som avlidit. Därför ber vi om ditt personnummer om du vill ha kalendarierna på papper.