En barngrupp med föräldrar sitter på golvet i Carl Johans kyrka. En lila duk flyger i luften.
Foto: Olof Björkman

Verksamhet för barn

Oavsett ålder eller intresse så har Carl Johans församling förhoppningsvis något som passar ditt barn.

Babyrytmik på golvet i Carl Johans kyrka.

Babyrytmik i Kungsladugård

Musik, rörelse och kontakt stimulerar barnets utveckling och stärker även kontakten mellan förälder och barn.

Öppna förskolan Kungsladugårds kyrka

Kyrkan är öppen för alla som vill kika en stund! Träffa andra som också bor i området, fika, tänd ett ljus eller bara pausa.

Ett barn i randig tröja som spelar på en blockflöjt i trä.

Barnkör och blockflöjtsundervisning

I Kungsladugårds finns körer för barn och ungdomar som gillar och sång och musik. Här finns också en grupp i blockflöjt.

Ett barn på förskolan leker i buskarna på gården. En av pedagogerna sitter på huk och ler mot barnet.

Carl Johans församlings förskola

I Carl Johans församlingshem (intill Carl Johans kyrka) driver vi en heltidsförskola som består av en barngrupp i åldrarna 1-5 år.

Kyrkfiluren på väggen i entrén till Carl Johans kyrka.

Kyrkfiluren

Filuren har gömt sig på olika platser i Carl Johans kyrka. Kan du hitta den?