Här hittar du öppettider till de kyrkor som är en del av Carl Johans pastorat.

Öppettiderna varierar under året. De kyrkor som inte nämns nedan har inga fasta öppettider. Vill du besöka någon av dem så kontakta gärna vår expedition på 031-731 92 00.

Öppettider för Carl Johans kyrka

Kyrkan är bemannad söndagar kl. 11–15, men kyrkan är också öppen under stora delar av veckan. Då är du välkommen in för att tända ett ljus eller bara sitta en stund.

Högsbo kyrkas öppettider

Kyrkan är öppen måndag–torsdag kl. 9–15, fredag kl. 9–12 och söndag kl. 11–15. På söndagar är kyrkan även bemannad. Välkommen in för att tända ett ljus eller bara sitta en stund.

Masthuggskyrkans öppettider

Välkommen in för att tända ett ljus eller bara sitta en stund. Kyrkan är bemannad söndagar och helgdagar.

Måndag–fredag kl. 9–16
Lördag, söndag och helgdagar kl. 11–15

Öppettider för Oscar Fredriks kyrka

Kyrkan är öppen stora delar av veckan. På tisdagar och torsdagar kl. 13-15, och söndagar kl. 11–15 finns också vår personal på plats om du vill prata med någon. Välkommen in för att tända ett ljus eller bara sitta en stund.