En regnbåge över en gråmulen himmel. Texten "Kyrkan är öppen."
Foto: Brian Taylor/Unsplash

Här hittar du öppettider till de kyrkor som är en del av Carl Johans pastorat.

Besök våra kyrkor

Öppettiderna varierar under året. De kyrkor som inte nämns nedan har inga fasta öppettider. Vill du besöka någon av dem så kontakta gärna vår expedition på 031-731 92 00.

Öppettider för Carl Johans kyrka

Under sommaren (fr o m 20 juni och tills vidare) är Carl Johans kyrka öppen, när förutsättningarna tillåter. Det gäller både vardagar och söndagar.
Skylt nedanför kyrktrappan på gatuplan ställs ut när kyrkan är öppen. Då är du välkommen in för att tända ett ljus eller bara sitta en stund. Söndagar kl. 11 firar vi mässa tillsammans.

Högsbo kyrkas öppettider

Kyrkan är öppen måndag–torsdag kl. 9–15 och fredag kl. 9–12. På söndagar är kyrkan öppen i samband med gudstjänsten kl. 11.  Välkommen in för att tända ett ljus eller bara sitta en stund.

Masthuggskyrkans öppettider

Kyrkan är öppen tisdagar kl. 10–18, torsdagar kl. 10–14, övriga dagar kl. 10–16. Välkommen in för att tända ett ljus eller bara sitta en stund. Gudstjänst firas söndagar kl. 11 och tisdagar kl. 18.

Öppettider för Oscar Fredriks kyrka

Kyrkan är öppen vardagar kl. 9–15.
Söndagar kl. 17 firar vi Oscar Fredriksmässa. Välkommen!