Foto: Margareta Andersson

Arvidsjaurs församling

Vi finns här för dig i glädje och sorg och vill gärna dela din tillvaro var du än befinner dig i livet. Tillsammans går vi genom livet.

DENNA SIDA HAR UPPHÖRT ATT GÄLLA

I och med bildandet av Arjeplog-Arvidsjaurs Pastorat kommer denna sida inte längre att uppdateras.

KLICKA HÄR för att ta dig till den gemensamma hemsidan för Arjeplog-Arvidsjaurs Pastorat. 

Två majskolvar mot blå himmel

Livräddare i fält

Mat är en mänsklig rättighet, ändå går miljoner människor på jorden hungriga. Det är en fråga om fördelning – vi delar inte lika på resurserna.

Credo

Barnkören Credo är alltid med på våra Gudstjänster för små och stora (GSS) och precis som ett fotbollslag, så har vi alla en uppgift i kören och vi tycker det är viktigt att man är med på alla uppsjungningar.

E M M A U S

E m m a us , vilket är namnet på platsen där Jesus träffade lärljungarna första gången efter han uppstod. Repertoaren är blandad, både svenska och engelska, gospel, psalmer och det vad vi tycker om!

Dopet är en fest i Guds familj

Vill du låta döpa ditt lilla barn? Eller är du ung eller vuxen och vill bli döpt själv? Dopet är en fest då vi firar att den som döps blir en del i Guds stora familj.

Konfirmationen är ett minne för livet

Konfirmation handlar om Gud och om det du tycker är viktigt i livet. Vi vill ge dig en chans att lära dig mer om kristen tro och det är okej att fråga om allt.

Vigsel

Planerar ni ert bröllop? Då har ni en dag framför er som ger minnen för livet. En vigsel kan vara stor och pampig eller liten och intim. Det är helt upp till er hur ni vill säga ja till varandra. Vigselakten är en symbolhandling samt en förening mellan två personer som älskar varandra och vill leva tillsammans resten av livet.

Hoppets kapell

Begravningen ett sätt att säga farväl

När en familjemedlem, släkting eller vän dör är det viktigt att få ta ett sista farväl. I kyrkan gör vi det i en begravningsgudstjänst då vi överlämnar den som dött till Gud.

Medlem

Som medlem i Svenska kyrkan stöttar du samhällets mest utsatta både i Sverige och världen. Du bidrar också till vårda kulturarvet, att du själv och andra kan sjunga i kör, besöka kyrkans olika verksamheter och prata med en präst eller diakon när det krisar.

Pastorsexpeditionen

Livet är fullt av stora händelser, dop, bröllop och begravning är några av dem. Pastorsexpeditionen hjälper till med att boka tid och plats utifrån era önskemål.

Bokning

Livet är fullt av stora händelser, dop, bröllop och begravning är några av dem. Församlingsexpeditionen hjälper till med att boka tid och plats utifrån era önskemål.

#vardeljus i Svenska kyrkan

- en del av #metoo -

Hitta till Arvidsjaurs församling

Klicka på länken Arvidsjaurs församling så öppnas en karta i ett nytt fönster