Foto: Margareta Andersson

Arjeplog-Arvidsjaurs pastorat

Vi finns här för dig i glädje och sorg och vill gärna dela din tillvaro var du än befinner dig i livet. Tillsammans går vi genom livet.

Jul i Arjeplog-Arvidsjaurs pastorat 2022

Välkommen att fira jul med oss!

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss i Arjeplog-Arvidsjaurs Pastorat! Här hittar du kontaktuppgifter samt personallista.

Lediga jobb i Arjeplog Arvidsjaurs pastorat

1 Komminister 100% (Arvidsjaur)

Bokning

Livet är fullt av stora händelser, dop, bröllop och begravning är några av dem. Vi hjälper dig med att boka tid och plats utifrån era önskemål.

Närbild på någon som swishar från sin mobiltelefon.

Kollektändamål 2022

Här kan du se vilka ändamål kollekten tillfaller under kommande gudstjänster under 2022.

Medlem

Som medlem i Svenska kyrkan stöttar du samhällets mest utsatta både i Sverige och världen. Du bidrar också till vårda kulturarvet, att du själv och andra kan sjunga i kör, besöka kyrkans olika verksamheter och prata med en präst eller diakon när det krisar.

Pojke står på en soptipp och håller i en trasig boll.

Act Svenska kyrkan

Tillsammans med kyrkor, organisationer och tusentals frivilliga arbetar Act Svenska kyrkan långsiktigt mot fattigdom, förtryck och orättvisor, och agerar snabbt när katastrofen inträffar.

Spotify Business lägger ner – Så här gör du för att ha inspelad musik i kyrkan

Arjeplog Arvidsjaurs pastorat spelar endast laglig musik via CD-skivor eller iTunes.

Tre personer varav två klädda i samiska folkdräkter står längst fram vid en gudstjänst i kyrkan.

En kyrka för nationella minoriteter, urfolk och teckenspråkiga

Här vänder vi oss till dig som hör till en nationell minoritet, urfolket samerna eller är teckenspråkig. Men också till dig som vill verka för minoritetsgruppernas rättigheter.

Church of Sweden in other languages

Welcome to the Church of Sweden!

Kyrkoråd 2022-2025

Här hittar du information om kyrkorådets sammanträdesdatum och kontaktuppgifter.

Kyrkofullmäktige 2022-2025

Här hittar du information om kyrkofullmäktiges sammanträdesdatum och kontaktuppgifter.