Foto: Ola Johansson

Lediga jobb i Arjeplog Arvidsjaurs pastorat

I hjärtat av Lappland, mellan kust och fjäll, ligger Arjeplog Arvidsjaurs pastorat i en bygd som präglas av både nybyggaranda, samisk tradition och närhet till storslagen natur. Pastoratet befinner sig i en expansiv fas. Försvarsmaktens målbild 2025 gör att regementet K4 kommer att växa till under de närmaste åren. Där finns vi representerade med bataljonspastor. I både Arjeplog och Arvidsjaur satsas det mycket på turism vilket ger ett stort flöde av besökare i vårt pastorat. Vi engagerar oss i en stor filmfestival, och är en självklar samarbetspartner i olika kulturella evenemang. Under vinterhalvåret får vi utmanas och glädjas av viktiga internationella kontakter med personal från bilindustrin som genomför omfattande biltestningar. I alla dessa möten vill vi vara en levande kyrka som sprider evangelium genom närvaro, musik, handlingar och ord.

Till vårt pastoratets arbetslag på cirka 27 personer söker vi nu: