Foto: Ola Johansson

Lediga jobb i Arjeplog Arvidsjaurs pastorat

Vi söker sommarjobbare och säsongsarbetare på våra kyrkogårdar för kommande sommarperiod!

I hjärtat av Lappland, mellan kust och fjäll, ligger Arjeplog Arvidsjaurs pastorat i en bygd som präglas av både nybyggaranda, samisk tradition och närhet till storslagen natur. Pastoratet befinner sig i en expansiv fas. Försvarsmaktens målbild 2025 gör att regementet K4 kommer att växa till under de närmaste åren. Där finns vi representerade med bataljonspastor. I både Arjeplog och Arvidsjaur satsas det mycket på turism vilket ger ett stort flöde av besökare i vårt pastorat. Vi engagerar oss i en stor filmfestival, och är en självklar samarbetspartner i olika kulturella evenemang. Under vinterhalvåret får vi utmanas och glädjas av viktiga internationella kontakter med personal från bilindustrin som genomför omfattande biltestningar. I alla dessa möten vill vi vara en levande kyrka som sprider evangelium genom närvaro, musik, handlingar och ord.

Till vårt pastoratets arbetslag på cirka 27 personer söker vi nu:

Sommarjobbare och säsongsarbetare på våra kyrkogårdar

Kom och jobba hos oss i sommar!

Du som är född 2004-2006 kan ansöka om SOMMARJOBB under 3 veckor i tre perioder.

Du kan välja en av följande perioder:
Period 1: 13/6 - 1/7
Period 2: 4/7 - 22/7
Period 3: 25/7 - 12/8

Arbetstiden är mån-fre 07:00-16:00 inkl. raster.

Dina arbetsuppgifter kommer vara trädgårdsarbete, blomplantering, gräsklippning och dylikt.
För anmälan eller mer information, kontakta någon av oss:
Arvidsjaurs kyrkogård
Conny Eriksson
Tel: 0960 - 478 18
Mail: conny.eriksson@svenskakyrkan.se

Arjeplogs kyrkogård
Anders Nilsson-Stokki
Tel: 0961 - 617 15
Mail: anders.nilsson.stokki2@svenskakyrkan.se

Slagnäs/Södra Bergnäs kyrkogård
Anders Burman
Mail: anders.burman2@svenskakyran.se

Din intresseanmälan ska ha kommit in senast 30 april. Skriv namn, personnummer, kontaktuppgifter, skostorlek samt önskad period att arbeta (rangordna gärna dina önskemål om arbetsperiod med 1, 2 och 3).

SÄSONGSARBETARE sökes för arbete på Arvidsjaurs kyrkogård samt Glommersträsks kyrkogård med start 30/5 fram till 30/9.
Vissa säsongsarbetare kan komma att arbeta kortare perioder än ovan nämnda period.
B-körkort är meriterande.

För anmälan eller mer information, kontakta Conny Eriksson:
Tel: 0960 - 478 18
Mail: conny.eriksson@svenskakyrkan.se

Din ansökan ska ha kommit in senast 30 april.