Älmhults församling

Välkommen till Älmhults församling!

Välj "Mer" här ovanför och sedan "Församlingsbladet "Kyrkbrevet"" för att läsa eller tryck på länken nedan.
Läs Kyrkbrevet nr 2 2023

Barnverksamheten

Arkens grupper, Barnkören och Unga Röster är nu igång med sin verksamhet. Välkommen! Tryck på bilden eller texten nedan för att läsa mer om de grupper vi har. Där kan du även ladda hem pdf-filer med beskrivning av gruppen.

Musik

Älmhults församling har ett rikt musikliv! Under denna rubrik hittar du information om våra körer (Barnkören, Unga Röster, Jubilatekören, Mixturen och Vokalensemblen) och om de konserter som de och gästande musiker och sångare bjuder på. Tryck här för att läsa mer om församlingens musikliv!

Vuxengrupper/Fördjupning

Älmhults församling har flera grupper för vuxna. Alphakurs, samtalsgrupp och diakonigrupp är några av dem. Tryck här för att läsa mer!

Livets högtider - dop-konfa-vigsel-begravning

Under denna rubrik hittar du information om de livshögtider du kan fira i kyrkan, med din församling, släkt och vänner: dop, konfirmation, vigsel och begravning. Tryck för att läsa mer!

Kyrkofullmäktige-Kyrkoråd-Kyrkoherde

Här hittar du information om från församlingens ledning och styrning, t ex verksamhetsberättelser. Tryck för att se mer!

Inspelade gudstjänster mm från Älmhults församling

Här har vi samlat länkar till inspelningar Älmhult församling gjort av gudstjänster, konserter, musikaler etc. Tryck här så kommer du till länkarna!