Älmhults församling

Välkommen till Älmhults församling!

Nytt kyrkbrev från Älmhults församling.
Tryck här för att läsa senaste numret!

Ekonomtjänst 100 % Älmhults församling

Älmhults församling söker en ekonom. DU är välkommen att söka tjänsten! Tryck här för att läsa mer om tjänsten!

Barnverksamheten

Arkens grupper samt Barnkören har nu sommarlov och startar igen för hösten vecka 35. Babytisdag börjar dock vecka 36. Tryck på bilden eller texten för att läsa mer om de grupper vi har. Där kan du även ladda hem pdf-filer med beskrivning av gruppen.

Musik

Älmhults församling har ett rikt musikliv! Under denna rubrik hittar du information om våra körer (Barnkören, Unga Röster, Jubilatekören, Mixturen, Vokalensemblen och Gospelkören) och om de konserter som de och gästande musiker och sångare bjuder på. Tryck här för att läsa mer om församlingens musikliv!

Vuxengrupper/Fördjupning

Älmhults församling har flera grupper för vuxna. Alphakurs, samtalsgrupp och diakonigrupp är några av dem. Tryck här för att läsa mer!

Livets högtider - dop-konfa-vigsel-begravning

Under denna rubrik hittar du information om de livshögtider du kan fira i kyrkan, med din församling, släkt och vänner: dop, konfirmation, vigsel och begravning. Tryck för att läsa mer!

Kyrkofullmäktige-Kyrkoråd-Kyrkoherde

Här hittar du information om från församlingens ledning och styrning, t ex verksamhetsberättelser. Tryck för att se mer!