Konfirmation

VÄLKOMMEN MED! Under nästa läsår 2021/22 har du möjlighet att bli konfirmand hos oss i Älmhults församling. Konfirmationstiden är en spännande tid då du tillsammans med vänner får undersöka livets allra största frågor: Vem är jag? Vad är meningen med alltihop? Finns Gud? Vem kan jag lita på? Varför finns kyrkan? Vem är Jesus? Vi åker på läger, diskuterar, sjunger, umgås, leker lekar, spexar, fikar och har undervisning om kristen tro. Konfirmationstiden är ett minne för livet!

HUR VILL DU KONFIRMERAS?
Vissa vill gå under terminerna, medan andra föredrar loven. Vi vill att du skall hitta något som passar just dig! När du anmäler dig, skriv vad du önskar i första och andra hand. Har du svårt att hitta ett alternativ som passar? Hör av dig till oss!

TERMINSLÄSNING

Vi träffas varje torsdag kl 15-17 efter skolan. Gruppen åker också på ett eget helgläger i januari.
Konfirmation lördag 7 maj 2022.

SOMMARLÄSNING

Vi träffas de fyra första veckorna på sommarlovet. En av veckorna är vi på ett längre läger i Åhus.
Konfirmation lördag 2 juli 2022

GEMENSAMT LÄGER 17-19 september

Båda grupperna åker på uppstartsläger i Åhus. Lägret är gemensamt för alla konfirmander i kommunen!

ANMÄLAN Senast 15 augusti!

Anmäl dig genom att maila namn, personnummer, mobil samt en förälders epostadress och mobil till:
johannes.leckstrom@svenskakyrkan.se
Sent ute? Skicka in en anmälan ändå så kanske det finns plats!

INSKRIVINING

18.00 den 24 augusti i Älmhults Kyrka

Tryck här för att ladda ner inbjudan!