Barnverksamheten

Arkens grupper samt Barnkören har nu sommarlov och startar igen för hösten vecka 35. Babytisdag börjar dock vecka 36. Tryck på bilden eller texten för att läsa mer om de grupper vi har. Där kan du även ladda hem pdf-filer med beskrivning av gruppen.

Babytisdag 0-18 månader

I temaform möts vi tillsammans med de minsta, till härliga stunder i musikens tecken. Fika och gemenskap erbjuds varje gång. Tisdagar kl 9.30-11.30. Lokal: Arken, Församlingshemmet

Kyrkis (Öppen förskola, 0-6 år)

Kom och träffa andra föräldrar och barn i en mysig, barnanpassad miljö. Vi leker och samtalar, pysslar och sjunger tillsammans. Måndagar "Kyrkis" och torsdag "Kyrkis med musiklek" 9.30-12.00 i Arken, församlingshemmet.

Söndagsskolan (3-12 år)

Vi vill erbjuda en söndagsförmiddag på barnens egna villkor. ”Barnens gudstjänst” är en samling i det lilla formatet med sång Bibelberättelser och drama. Söndagar kl 9.45-11.30. Plats: Kyrkbackssalen, det blå huset bredvid Älmhults kyrka.

Duvorna (3-6 år)

Låt din 3-6-åring vara med i en egen grupp, där vi tar tillvara barnens nyfikenhet och glädje. Vi inspireras av bibelberättelser med sång, lek och enkelt drama. Vi hinner även med pyssel och fika. Måndagar 10.00-11.30 i Arken, Församlingshemmet. Samtidigt med Duvorna pågår KYRKIS (Öppen Förskola) 0–6 år kl 9.30-12.00 där föräldrar och syskon kan träffas.

Noaklubben (5-8 år)

Här pysslar och skapar vi, spelar teater och leker. Vi börjar med samling, sång, Bibelberättelser och samtal om Gud. Vi har även en lugn stund med frukt i slutet. De som vill går tillsammans vidare till barnkören. Plats: Arken, Församlingshemmet. Tid: Onsdagar kl. 16.00-17.30.

After school (från 8 år)

Du som vill ha något att göra efter skolan! Kom till oss och ”häng”. Vi fikar, samtalar, pysslar och leker m.m. Mellis serveras mellan 15.00–16.00 och vi har en kort samling mot slutet. Torsdagar 14.30-17.00 i Arken i församlingshemmet. Tryck här för att läsa mer!