Vuxengrupper/Fördjupning

Älmhults församling har flera grupper för vuxna. Alphakurs, samtalsgrupp och diakonigrupp är några av dem. Tryck här för att läsa mer!

Samtalsgruppen

Välkommen till en grupp där vi samtalar och umgås kring livsfrågor och Bibeln,teologi, Kyrkans liv och mycket annat. En gemenskap med kaffestund, andakt och goda pratstunder. Samlingarna äger rum på kvällstid, varannan torsdag kl 19.00 under terminerna. Vi träffas i församlingshemmet, Storgatan 7.

Leva vidare-grupp

I Älmhults församling har vi sedan våren 1999 haft ”Leva vidare”-grupper för dem som mist sin make/maka/sambo/livskamrat. Även om varje familj och varje sorg är unik, t ex om det varit en lång sjukdomstid eller ett plötsligt dödsfall, så kan man förhoppningsvis ändå känna att man pratar om samma saker. Man vet vad de andra går igenom. Tryck för att läsa mer!

Måndagscafé

Välkommen till Måndagscaféet i Församlingshemmet (Storgatan). Välj om du vill gå en runda, vara med högläsning, stickcafé, sångstund. Samling helgfria måndagar kl 14.00 i Församlingshemmet. Kaffe från ca 14.30. Välkommen på en kopp kaffe och gemenskap kl 14-16!