Närbild på en rhododendron-blomma.
Foto: Mona Davidsson /Ikon

Tvååkers pastorat

Ett oskarpt kors i förgrund av ett kyrkfönster, vi ser en fredsduva i glaset.

Samtalsgrupp tro och liv

Tro och liv i Dagsås. En öppen plats för reflektion, samtal och gemenskap. Andakt i kyrkan följt av fika i församlingshemmet med fördjupning kring ett tema.

Ansök om stipendium ur Syskonen Carlssons stiftelse

Du som är född eller uppvuxen i Sibbarp och studerar eller har studerat på Munkagårdsskolan eller annan skola med liknande inriktning i ämnen som rör lantbruk, skogsbruk, natur eller miljö och med sikte på vidare studier inom ämnesområdena, kan ansöka om stipendium ur stiftelsen.

Fyra barn ligger i gräset på rygg och sträcker upp benen mot himlen.

Sommarfest

Onsdagen 19 juni kl 16-19 (drop-in) vid Tvååkers församlingshem, trädgården på baksidan.

Tre skrattande flickor spritsar i ett kök.

Läs mer om pastoratets barngrupper.

Konfirmation 2024-2025 (födda 2010)

Vi träffas och lär känna varandra, oss själva och Gud.

Vägkyrka i Spannarp

Kaffeservering och poängpromenad med överraskning för barnen. Onsdagsmusik 14.30-15. Vecka 28-33, 8 juli - 16 augusti onsdag-fredag 13.00-17.00 Gun Svensson från Veddige ställer ut handmålat glas och porslin i kyrkorummet.

Morgonbön i Tvååkers församlingshem

Andakt och gemenskap. Tisdag 9.00 i Tvååkers församlingshem

Tiokaffe i Sibbarp

Kaffe och gemenskap i Sibbarps församlingshem. Varannan måndag kl 10.00. (jämna veckor) Terminsavslutning 10 juni.

En stapel av hjärtformade våfflor på en tallrik, toppade med grädde och sylt.

Våffelcafé i Dagsås

Välkomna till att äta våfflor onsdagarna 7 och 14 augusti 14.00 - 16.00 i Dagsås församlingshem. Våfflor för 40 kr.

Utställning

Världen är min ateljé, helt fri från tid och rum. Utställning av Birgitta Kullberg med målat, stickat och skrivet.

Körer

Välkommen att sjunga i någon av våra körer

Diakoni - Samtal - Råd - Stöd

Vi erbjuder råd och stöd för den som lever i ekonomisk och social utsatthet. Detta görs via ett bokat samtal. Vi strävar efter ett tryggt samtalsklimat. Detta innebär en miljö fri från droger och alkohol.

Här kan du se vad som händer i församlingen.

Kontakt

Du är välkommen att kontakta oss om du vill boka dop, vigsel eller begravning. Eller om du har några andra frågor eller ärenden.

Fyra tidigare nummer av församlingsbladet

Tider & tankar

Här kan du läsa vårt församlingsblad.