Svalövsbygdens pastorat Besöksadress: Realskolegatan, Forslidsgården, 26821 Svalöv Postadress: Box 23, 26821 Svalöv Telefon: +46(418)667700 E-post till Svalövsbygdens pastorat

Svalövsbygdens pastorat

Vid frågor kontakta pastorsexpeditionen i Svalöv, 0418-66 77 00.

Kyrkoherde Kjell Thorsson 1964 - 2018

Vår kyrkoherde Kjell Thorsson avled den 22 december 2018 efter en tids sjukdom. Vi önskar förbön för hans anhöriga. Begravningen kommer att äga rum i Torrlösa kyrka den 1 februari kl. 11.00. Kjell önskade att man avstår från att köpa blommor till begravningen, även handbukett. Enligt Kjells önskemål får man gärna istället skänka en slant till Hjärt- och lungfonden eller SKUT (Svenska kyrkan i utlandet). Eventuella tal hålles vid minnesstunden som äger rum i Torshall ca 2 km från kyrkan. Minnesstunden kommer inte att vara en sittning, utan ett öppet mingel där alla kan samtala med varandra. Det kommer att bjudas på lite mat och dryck. Vid frågor kontakta pastorsexpeditionen i Svalöv, 0418-66 77 00.

FORSLIDSGÅRDEN, SVALÖV
Måndag - Fredag kl 09.00-12.00

Pastorsexpeditionens öppettider

FORSLIDSGÅRDEN, SVALÖV Måndag - Fredag kl 09.00-12.00