Foto: Kristina Johansson/Ikon

Sösdala församling

Välkommen till Svenska kyrkan i Sösdala församling och vår hemsida. Vi vill vara en mötesplats där vi möter varandra och möter Gud.

Foto: Magnus Aronson/Ikon

Kyrkoval 19 september 2021

Söndagen den 19 september är det val i Svenska kyrkan. Alla medlemmar som har fyllt 16 år kan rösta om hur de vill att Svenska kyrkan ska styras. Klicka på länken  så hittar du mer information om hur och var du kan rösta. Du hittar även nomineringsgrupper och kandidater till valet. Valresultatet kommer också att publiceras här.

SÖSDALA FÖRSAMLING

Till expeditionen i församlingen vänder du dig när du vill boka tid för dop eller
vigsel. Här kan du också få svar på frågor om gudstjänster och grupper.
Välkommen att kontakta oss!

Telefontid: Tisdag-Fredag 10-12.

Besökstid: Tisdag-Fredag 10-12.

Besöksadress: Barnekowsgatan 1 i Sösdala.

Telefonnummer: 0451-610 68

Mail: sosdala.forsamling@svenskakyrkan.se

Postadress: Box 68, 282 05  Sösdala

Vill ni komma in i någon av våra kyrkor?!

Foto: Axel & Martin/Ikon

Våra kyrkor är låsta, men vill ni komma in så går det bra att ringa till expeditionen så hjälper vi er med detta. Ring då gärna någon dag innan så blir dett lättare för oss alla. Ni når oss på 0451-61068
tisdag-fredag mellan klockan 10-12.

GDPR

Din personliga integritet är högsta prioritet för oss och vill att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar din personliga information.

Klicka på länken om du vill veta hur Svenska kyrkan behandlar dina personuppgifter.

Så här behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter