Other languages with Google Translate

Kontakt

Sösdala församling Besöksadress: Barnekowsgatan 1, 28272 SÖSDALA Postadress: Box 68, 28205 SÖSDALA Telefon:+46(451)61068 E-post till Sösdala församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Sösdala församling

Välkommen till Svenska kyrkan i Sösdala församling och vår hemsida. Vi vill vara en mötesplats där vi möter varandra och möter Gud.

Expeditionens öppettider är tisdag-fredag klockan 10.00-12.00.
Våra kyrkor är låsta, men vill ni komma in går det bra att ringa till
expeditionen så hjälper vi er. Ni når oss på 0451-610 68 eller
sosdala.forsamling@svenskakyrkan.se.

Välkomna på konsert i Brönnestad kyrka den 1 mars kl 18.00

VAR MED I VÅRT KÖRPROJEKT!

Om du sjunger i duschen varje kväll men inte har tid att gå på körrepetitioner varje vecka kan du testa vårt körprojekt. Vi träffas en lördag i månaden, 28 mars, 25 april och 23 maj mellan kl 10-12 i Kyrkans hus i Sösdala. Vi sjunger kända låtar ur Benny Anderssons musikaler "Mamma Mia", "Chess" och "Kristina från Duvemåla". Avslutningskonserten "Mamma Mia på Mors dag" har vi i Norra Mellby kyrka söndagen den 31 maj kl 18. Varmt välkomna!

Vårtoner i Sösdala församling

Församlingsmusikerna Eva och Vladimir bjuder på en musikalisk upplevelse med klassiska vårtoner i Brönnestad kyrka den 1 mars kl 18. Efter konserten bjuds det på förfriskningar och tilltugg. Välkomna!

Operacafé

Onsdagen den 11 mars kl 19 bjuder Kanonkanviekören på operacafé i Kyrkans hus i Sösdala. Vi framför kända och mindre kända bitar ur opera, operett och musikal. Solist och conferencier: Eva-Lis Carlsson. Välkomna!

Konsert i Norra Mellby kyrka

Tisdagen den 31 mars kl 18 i Norra Mellby kyrka sjunger Otto Lindbladkören Otto Lindbladsånger på hans födelsedag. Välkomna!

GDPR

Din personliga integritet är högsta prioritet för oss och vill att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar din personliga information.

Klicka på länken om du vill veta hur Svenska kyrkan behandlar dina personuppgifter.

Så här behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter