Other languages with Google Translate

Kontakt

Sösdala församling Besöksadress: Barnekowsgatan 1, 28272 SÖSDALA Postadress: Box 68, 28205 SÖSDALA Telefon: +46(451)61068 E-post till Sösdala församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Sösdala församling

Välkommen till Svenska kyrkan i Sösdala församling och vår hemsida. Vi vill vara en mötesplats där vi möter varandra och möter Gud.

Julbön

I Norra Mellby kyrka
den 24 december kl. 11.00

Alegriakören med solister,
Engerkvartetten,
Tine Wesdorp flöjt,
Joachim Nilsson kantor.

Alla hälsas välkomna !

Julafton

Julbön I Norra Mellby kyrka den 24 december kl. 11.00 Medverkande Alegriakören med solister, Engerkvartetten, Tine Wesdorp flöjt, Joachim Nilsson kantor. Alla hälsas välkomna !

Församlingarna i Svenska kyrkan utomlands är mötesplatser där vi kan dela både glädje och sorg. Att fira gudstjänst på svenska betyder mycket för många. Ditt stöd behövs!

Hjälp Svenska kyrkan finnas för svenskar i världen

GDPR

Din personliga integritet är högsta prioritet för oss och vill att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar din personliga information.

Klicka på länken om du vill veta hur Svenska kyrkan behandlar dina personuppgifter.

Så här behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter