Sösdala församling

Kontakt

Sösdala församling Besöksadress: Barnekowsgatan 1, 28010 SÖSDALA Postadress: Box 68, Barnekowsgatan 1, 28010 SÖSDALA Telefon: +46(451)61068 E-post till Sösdala församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Sösdala församling

Välkommen till Svenska kyrkan i Sösdala församling och vår hemsida. Vi vill vara en mötesplats där vi möter varandra och möter Gud.

Välkommen att döpa ditt barn.
I dopgudstjänsten ber vi och tackar för barnet.

Dop i Sösdala församling

Välkommen att döpa ditt barn. I dopgudstjänsten ber vi och tackar för barnet. Vi välkomnar barnet till oss! I dopet får vi höra löftet om att Gud alltid ska finnas med i barnets alla stunder – i glädje och sorg.

Ni är välkomna att viga Er i någon av våra kyrkor.

Vigsel/Välsignelse i Sösdala församling

Ni är välkomna att viga Er i någon av våra kyrkor. I Guds och alla vittnens närvaro lovar vi varandra att vårda kärleken och stå vid varandras sida livet ut. Vi ber Gud att välsigna vårt äktenskap och hjälpa oss igenom de svårigheter vi kommer att mötas av i livet.

Du är välkommen att deltaga i konfirmationsundervisningen.
Att vara konfirmand är som att bege sig ut på ett äventyr,
in i dina innersta tankar och funderingar.
Under konfirmandtiden undersöker vi hur det är
att vara kristen idag och vad som står i Bibeln.
Allt ryms!

Konfirmation i Sösdala församling

Du är välkommen att deltaga i konfirmationsundervisningen. Att vara konfirmand är som att bege sig ut på ett äventyr, in i dina innersta tankar och funderingar. Under konfirmandtiden undersöker vi hur det är att vara kristen idag och vad som står i Bibeln. Du får också möjlighet att fundera över det som är viktigt i livet – liv och död, kärlek, vänskap, glädje och sorg, Gud och Jesus. Allt ryms!

Begravningen är ett sätt att säga farväl.

Begravning i Sösdala församling

Begravningen är ett sätt att säga farväl. När en familjemedlem, släkting eller vän dör är det viktigt att få ta ett sista farväl. I kyrkan gör vi det i en begravningsgudstjänst då vi överlämnar den som dött till Gud.

Linnéa Mortensen

VERNISSAGE

I kyrkans hus den 2 okt. efter gudstjänsten kl.14, har Linnéa Mortensen vernissage. Då visar Linnéa sina tavlor. Alla hälsas välkomna!!

Linnéa Mortensen