Other languages with Google Translate

Kontakt

Sösdala församling Besöksadress: Barnekowsgatan 1, 28272 SÖSDALA Postadress: Box 68, 28205 SÖSDALA Telefon:+46(451)61068 E-post till Sösdala församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Sösdala församling

Välkommen till Svenska kyrkan i Sösdala församling och vår hemsida. Vi vill vara en mötesplats där vi möter varandra och möter Gud.

Musik i sommarkväll i Brönnestads kyrka.

Onsdag 3 juli kl.19 framförs musik av Beethoven, Williams,  Piazzolla och Sjostakovitj.
Magnus Wassenius, violin och Vladimir Masko, piano.

Onsdag10 juli kl.19 ”Lina Sandell i ord och ton”. Anna Renud, sång och Lucas Arvidsson, piano.

Häglinge församlingshem. 30/6-7/7 kl. 14-17. Kaffeservering.

Söndag 30/6 kl.19 Musik i sommarkväll. Kvällskaffe.
Tisdag 2/7 kl.14 Sommarcafé. Kantor Christina von Mentzer underhåller med sånger från förr och nu. Gäster från Björkhaga.
Onsdag 3/7 kl 14 Öppet café.
Torsdag 4/7 kl 19 Sommarkväll på Troedabacken i Ynglingarum. Ett gammalt landskap som tar oss tillbaka 170 miljoner år. Alla barn är välkomna att leta efter dinosaurier. Ta med fikakorg, grillar finns.
Söndag 7/7 kl.11 Mässa med EK Lindgren. Kyrklunch serveras till självkostnadspris. Gunilla Flygare berättar och visar bilder från några av sina många resor.

Norra Mellby kyrka 15/7-20/7 kl.14-17. Kaffeservering.

Måndag 15/7 Guidning av kyrkan.
Tisdag 16/7 Bodil berättar om ”kända personer från Sösdalatrakten”.
Onsdag 17/7 Vladimir underhåller med sång. Gäster från Björkhaga.

Brönnestad kyrka 29/7-3/8 kl.14-18. Kaffeservering

Visning av kyrkan varje dag.

GDPR

Din personliga integritet är högsta prioritet för oss och vill att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar din personliga information.

Klicka på länken om du vill veta hur Svenska kyrkan behandlar dina personuppgifter.

Så här behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter