Stämbandet

Kom och sjung med oss i Stämbandet! Stämbandet är en dagkör och vi övar tisdagar mellan kl 13 och 15 på Borgmästarg 11, 1 tr.

Alla stämmor är välkomna!
Vi tränar våra röster och sjunger en blandad repertoar med tonvikt på den sakrala.

Under terminen medverkar kören vid olika mässor, en gång i månaden medverkar vi vid andaktsstunden på Sofiagården, en gång per termin har kören en egen konsert för församlingens äldre i Sofia och som höjdpunkt varje år; medverkar kören i julkonserterna.

Vill du veta mer, hör av dig till Maria Kristenson på tel 08-615 31 24 eller Maria Kristenson

Varmt välkommen!