Other languages with Google Translate

Musik i Sjöstadskapellet

Alla konserter är gratis om inget annat anges.

Söndagskonserter kl 16 i Sjöstadskapellet

En söndag i månaden är du välkommen att njuta av ett varierat och högklassigt musikprogram med fri entré. Kom gärna redan kl 14.30 på Afternoon Tea med hembakade scones, bakverk och goda teer för 40 kr.

Datum för våren 2019:

3/2 Nordisk romanskonsert
Karin Haglund, piano och Maja Frydén, sopan. Musik av bland annat Sibelius och Rangström.

3/3 Finstämd kammarmusik
Brahms: Pianotrio nr 1 H-dur och Haydn: Pianotrio 43 C-dur.
Sofie Sunnerstam, violin, Willem Stam, violoncello, Love Derwinger, piano.

7/4 Musik för tio strängar
Musik från flera sekler, klassiska mästerverk, spansk nationalromantik ochsydamerikanska klangfärger!
Liv Skareng, gitarr och Tove Törngren Brun, cello.

5/5 Sånger om Kärleken, Livet och Våren
Elever till medlemmar i Svenska sång- och talpedagogförbundet sjunger visor, sånger och arior.

Lunchkonsert med sopplunch efteråt torsdagar kl 12 i Sjöstadskapellet

17/1-23/5 uppehåll 21/2, 11/4 och 18/4

Unna dig en stund mitt på dagen med avkopplande musik och tid för eftertanke. Efteråt har du möjlighet att stanna kvar på sopplunch för 40 kr.