Other languages with Google Translate

Musik i Sjöstadskapellet

Alla konserter är gratis om inget annat anges.

Söndagskonserter kl 16 i Sjöstadskapellet

En söndag i månaden är du välkommen att njuta av ett varierat och högklassigt musikprogram med fri entré. Kom gärna redan kl 14.30 på Afternoon Tea med hembakade scones, bakverk och goda teer för 40 kr.

2/9 Ulrika Tillberg Luckey Kvartett bjuder på soft jazz.

7/10 Opera och romans med Kine Sandtrö, sång och Julia Sjöstedt, piano.

4/11 Silverflöjt och orgelkoral med Maria Kristensson, flöjt och sång och Eva Kristenson, klaver

2/12 Sjung in advent med Andreas Olsson, baryton, Hans-Ove Olsson, piano och orgel och Con Brio-kören.

Lunchmusik med sopplunch efteråt torsdagar kl 12 i Sjöstadskapellet

6/9-6/12 uppehåll 5/11

Unna dig en stund mitt på dagen med avkopplande musik och tid för eftertanke. Efteråt har du möjlighet att stanna kvar på sopplunch för 40 kr.