Ungdom

Kom hit och träffa nya kompisar, snacka och häng - oavsett om du är troende eller sökare eller något mittemellan.

Ungdomsgrupp - UG

Kom och var med i UG, både du som ofta kommer hit och du som är ny! Här är alla välkomna som de är, och vi bryr oss om varandra och ser till att alla är en del av gemenskapen. Vi inleder kvällen med fika och sen samlas vi kring kvällens tema. Vi umgås och snackar och stort och smått, och sedan avslutar kvällen med en gemensam andakt.

Datum: 10 sept - 17 dec
Tid:
Torsdagar kl 18.00-20.30
Plats:
Sofia församlings ungdomsvåning, Borgmästargatan 11, 2 tr.

Ungdomskör

Det finns körer för ungdomar både i Sofia kyrka och i Sjöstadskapellet. Det vore kul om du ville vara med och sjunga med oss!

Mer information hittar du här »

Konfirmation

Är du sugen på att fundera över livet, om Gud finns, på kärlek och relationer, din självbild och din framtid?  Har du också lust att få nya kompisar och upplevelser att minnas hela livet? Då är konfirmation definitivt något för dig!

Här kan du läsa om våra olika alternativ »

Vi jobbar med ungdomar i Sofia församling

Ingegärd  Stridh

Ingegärd Stridh