Foto: Alex Giacomini /Ikon

Ungdom

Kom hit och träffa nya kompisar, snacka och häng - oavsett om du är troende, sökare eller något mittemellan.

Ungdomsgrupp - UG

Kom och var med i UG, både du som ofta kommer hit och du som är ny! Här är alla välkomna som de är, och vi bryr oss om varandra och ser till att alla är en del av gemenskapen.

Här kan du plugga ensam & ihop, umgås, fika gott och så har vi en enkel andakt på kvällen. Några gånger per termin hittar vi på en aktivitet. Kl 17 finns det varma mackor & choklad. Kl 20 har vi andakt.

Datum: Varannan torsdag med start i september.
Tid:
kl 17.00-20.30
Plats:
Sofia församlings ungdomsvåning, Borgmästargatan 11, 2 tr.
Kontakt: Ingegärd Stridh, 08-615 31 05

Ungdomskör

Det finns körer för ungdomar både i Sofia kyrka och i Sjöstadskapellet. Det vore kul om du ville vara med och sjunga med oss!

Mer information hittar du här »

Konfirmation

Är du sugen på att fundera över livet, om Gud finns, på kärlek och relationer, din självbild och din framtid?  Har du också lust att få nya kompisar och upplevelser att minnas hela livet? Då är konfirmation definitivt något för dig!

Här kan du läsa om våra olika alternativ »

Konfirmation

Sofia församling erbjuder konfirmation med olika inriktningar. Våga ta chansen att upptäcka mer om dig själv, om dina medmänniskor, om världen och om Gud. Anmälan till Konfirmation 22/23 är nu öppen för dig född 2008!