Foto: Providence Doucet

Musik & kultur

I Sofia församling har vi ett brett och rikt musik- och kulturliv. Här hittar du våra populära konserter och våra många körer, kulturscenen Glasrummet och aktuella utställningar. Det finns något för alla åldrar!

Musik i Sofia kyrka

Ta det av ett stort och varierat utbud av konserter i Sofia kyrka under hösten. Orgelkonserter, körsång, modernt och klassiskt. Musiken i Sofia kyrka bjuder som vanligt på upplevelser med stor bredd och hög kvalitet.

Musik i Sjöstadskapellet

Välkommen att njuta av ett rikt och varierat konsertprogram i Sjöstadskapellet!

Sjung i kör!

Sofia församling har många körer och något för både stora och små med olika musikinriktningar.

Glasrummet

Kulturscen i Sofia församling. Samtal om graviditet och födande som en andlig erfarenhet. Tors 6 okt kl 19.30 i Sofia kyrka. Kom gärna på kvällsmässa och mingel före samtalet, start kl 18.30.

Utställningar

I Sofia kyrka har vi ofta olika slags konstutställningar. Vi lyfter gärna fram lokala konstnärer och aktuella ämnen.

En person spelar valthorn.

Österlinds stipendium

Vi tar nu emot nomineringar av kandidater till Sofia församlings musikstipendium till Carl-Axel Österlinds minne. Senast den 31 oktober vill vi ha ditt förslag!