Foto: Joakim Carlström /Ikon

Musik i Sofia kyrka

Ett varierat program av konserter presenteras på lördagarna i Sofia kyrka. Fribiljetter hämtas i kyrkan samma dag. Välkommen!

ändrad VERKSAMHET PÅ GRUND AV CORONA HITTAR DU HÄR!

Lördagskonserter i Sofia kyrka - pausade tillsvidare!

Konsert kl 16.00 i Sofia kyrka varje lördag. Fribiljetter hämtas i entrén samma dag före föreställning. Vi delar ut max 45 biljetter per konsert. Entré endast mot uppvisande av giltig biljett. Max 4 biljetter kan hämtas per person.

Vi sätter oss glest i bänkraderna och håller avstånd.

När det är fullt i kyrkan ställs en skylt ut, utanför huvudentrén. När skylten står framme ber vi dig komma tillbaka vid annat tillfälle.

Tack för att du visar hänsyn och omsorg om dina medmänniskor.

Utomhuskonserter vid Sofiagården

Under hösten håller vi konserter utanför äldreboendet Sofiagården. Även du som inte är boende på Sofiagården är välkommen. Programmet håller på i 30 minuter. Tänk på att hålla ett avstånd på månst 1,5 meter till övriga besökare även utomhus.

OBS! Inställt vid dåligt väder.

Tisdagar kl 14.00 utanför Sofiagården följande datum:

15 september, 13 oktober, 10 november och 15 december