Oskarshamns församling

GUD, GLÄDJE & GEMENSKAP Vi möter människor i vardag och högtid, i glädje såväl som sorg. Du är alltid välkommen, oavsett tro eller tvivel.

Oskarshamns församling har ett rum och ett sammanhang för livets olika skeden. Här delar vi glädjen när någon döps, konfirmeras och när ett par vigs, men också sorgen när vi begraver en vän eller anhörig.

Dop, konfirmation, bröllop och begravning.

Församlingens verksamhet och grupper.

Verksamheter

Församlingens verksamhet och grupper.

ängel på gravsten 2

Kyrkogårdsförvaltningen i Oskarshamns församling

Här hittar du information och råd om det som rör begravning, gravsättning och gravskötsel.

En tidning från Oskarshamns församling

Bulletinen

En tidning från Oskarshamns församling

Välkommen till sommarens aktiviteter

Sommar i Oskarshamns församling

Välkommen till sommarens aktiviteter

Ett semesterstopp, en aktivitet med barnen eller kanske en stund i stillhet? När Oskarshamns kyrka öppnar för sommaren finns det mycket att uppleva.

Vägkyrka