Foto: ikon

Oskarshamns församling

GUD, GLÄDJE & GEMENSKAP Vi möter människor i vardag och högtid, i glädje såväl som sorg. Du är alltid välkommen, oavsett tro eller tvivel.

Tänd adventsljusen och stäm in i psalmerna! När pandemin hindrar oss från att samlas i kyrkan till gudstjänst kan du delta i gemenskapen hemifrån via hemsidan eller Facebook. Abbe vill också vara med och har spelat in 5 nya avsnitt!

Advent i Oskarshamns församling

Del 1 27/12 kl. 18.00

Abbe och julen

Del 1 27/12 kl. 18.00 I fem härliga julavsnitt får vi en än gång följa Abbe och hans vänner. Visas på hemsidan och fb fredagar kl 18 fram till julafton då du får en julhälsning kl. 10!

Oskarshamns församling har ett rum och ett sammanhang för livets olika skeden. Här delar vi glädjen när någon döps, konfirmeras och när ett par vigs, men också sorgen när vi begraver en vän eller anhörig.

Dop, konfirmation, bröllop och begravning.

Församlingens verksamhet och grupper.

Verksamheter

Församlingens verksamhet och grupper.

ängel på gravsten 2

Kyrkogårdsförvaltningen i Oskarshamns församling

Kyrkogårdsförvaltningen ansvarar för begravningsverksamheten i Oskarshamns församling. Här hittar du information och råd om det som rör begravning, gravsättning och gravskötsel.

samtal

Någon att tala med

Ibland behöver man någon att prata med. Vi har tystnadsplikt, för inga journaler och det är kostnadsfritt.