Oskarshamns församling

GUD, GLÄDJE & GEMENSKAP Vi möter människor i vardag och högtid, i glädje såväl som sorg. Du är alltid välkommen, oavsett tro eller tvivel.

Bulletinen

En tidning från Oskarshamns församling

Coronaviruset och kyrkans verksamheter

Här kan du följa de senaste vad gäller anpassningarna till covid-19 i Oskarshamns församling.

Arbeta i Oskarshamns församling

Nu söker vi präst!

Dop, konfirmation, bröllop och begravning.

Oskarshamns församling har ett rum och ett sammanhang för livets olika skeden. Här delar vi glädjen när någon döps, konfirmeras och när ett par vigs, men också sorgen när vi begraver en vän eller anhörig.

ängel på gravsten 2

Kyrkogårdsförvaltningen i Oskarshamns församling

Kyrkogårdsförvaltningen ansvarar för begravningsverksamheten i Oskarshamns församling. Här hittar du information och råd om det som rör begravning, gravsättning och gravskötsel.

Här finns stöd och hjälp

Behöver du hjälp att handla mat eller medicin? Är du orolig eller rädd och vill tala med någon? Oskarshamns församling vill vara ett stöd i en tid av oro och ovisshet kring smittspridningen av covid-19.

samtal

Någon att tala med

Ibland behöver man någon att prata med. Vi har tystnadsplikt, för inga journaler och det är kostnadsfritt.

Nyhetsbrev

Prenumerera på församlingens nyhetsbrev och få tips på vad som är på gång. Brevet kommer per mejl runt den 27:e varje månad och är givetvis gratis. Klicka dig vidare för att registrera din prenumeration. En förenklad papperskopia går att få per brev om det passar bättre. Ring 0491-78 42 20 så ordnar vi det.