Oskarshamns församling

GUD, GLÄDJE & GEMENSKAP Vi möter människor i vardag och högtid, i glädje såväl som sorg. Du är alltid välkommen, oavsett tro eller tvivel.

Dop, bröllop och begravning.

Här hittar du information om dop, konfirmation, bröllop och begravning i Oskarshamns församling.

Kontaktuppgifter .

Kontaktvägar till expedition, kyrkogård och personal Oskarshamns församling.

Kalender.

Här ser du vad som händer i Oskarshamns församling.

Oskarshamns församling har ett rum och ett sammanhang för livets olika skeden. Här delar vi glädjen när någon döps, konfirmeras och när ett par vigs, men också sorgen när vi begraver en vän eller anhörig.

Dop, konfirmation, bröllop och begravning.

ängel på gravsten 2

Kyrkogårdsförvaltningen i Oskarshamns församling

Kyrkogårdsförvaltningen ansvarar för begravningsverksamheten i Oskarshamns församling. Här hittar du information och råd om det som rör begravning, gravsättning och gravskötsel.

Församlingens verksamhet och grupper.

Verksamheter

Församlingens verksamhet och grupper.

samtal

Någon att tala med

Ibland behöver man någon att prata med. Vi har tystnadsplikt, för inga journaler och det är kostnadsfritt.

Behöver du hjälp att handla mat eller medicin? Är du orolig eller rädd och vill tala med någon? Oskarshamns församling vill vara ett stöd i en tid av oro och ovisshet kring smittspridningen av covid-19.

Här finns stöd och hjälp

Vårens nyheter är pandemivänliga promenader och Onsdagslive! Oskarshamns kyrka är öppen för bön och ljuständning alla dagar kl. 11-15.Gudstjänsten firas via webben och vi erbjuder enskild nattvard till dig som önskar. Dop och vigslar genomförs med ett maxantal om 8 anhöriga och begravningar genomförs med ett maxantal om 20 anhöriga. All verksamhet för barn och vuxna pausar. Här kan du följa de senaste vad gäller anpassningarna till covid-19 i Oskarshamns församling.

Coronaviruset och kyrkans verksamheter

Oskarshamns församling söker diakon, kantor och präst.

Arbeta i Oskarshamns församling

Oskarshamns församling söker diakon, kantor och präst.

En tidning från Oskarshamns församling

Bulletinen