Foto: Jonas Persson

Oskarshamns församling

GUD, GLÄDJE & GEMENSKAP Vi möter människor i vardag och högtid, i glädje såväl som sorg. Du är alltid välkommen, oavsett tro eller tvivel.

Dop, bröllop och begravning

Här hittar du information om dop, konfirmation, bröllop och begravning i Oskarshamns församling.

Kontaktvägar till expedition, kyrkogård och personal Oskarshamns församling.

Här ser du vad som händer i Oskarshamns församling.

Nytt krematorium byggs i Oskarshamn

Hög tid att modernisera

Bulletinen

En tidning från Oskarshamns församling

Advent, jul och nyår i Oskarshamns församling

Njut av gudstjänster, konserter, ljusen, gemenskapen och hoppet som väcks när vintern är som mörkast. Här hittar du programmet fram till trettonhelgen i januari. Välkommen!

Arbeta i Oskarshamns församling

Nu söker vi präster!

Öppen julgemenskap

Julafton tillsammans i Hamnkyrkan

Boka dop och vigsel på webben

Se direkt vilka tider som är lediga.

Dop, konfirmation, bröllop och begravning.

Oskarshamns församling har ett rum och ett sammanhang för livets olika skeden. Här delar vi glädjen när någon döps, konfirmeras och när ett par vigs, men också sorgen när vi begraver en vän eller anhörig.

ängel på gravsten 2

Kyrkogårdsförvaltningen i Oskarshamns församling

Kyrkogårdsförvaltningen ansvarar för begravningsverksamheten i Oskarshamns församling. Här hittar du information och råd om det som rör begravning, gravsättning och gravskötsel.

Verksamheter

Församlingens verksamhet och grupper.

samtal

Någon att tala med

Ibland behöver man någon att prata med. Vi har tystnadsplikt, för inga journaler och det är kostnadsfritt.

Ideell medarbetare

Vill du göra skillnad för någon? Göra en insats i ett meningsfullt sammanhang?Lära känna nya människor eller rent av har en egen idé? Då behövs du i församlingsarbetet!

Arbeta i Oskarshamns församling

Nu söker vi präster!

En ung glad tjej står med sina kompisar.

Information och inspiration

Följ våra olika kanaler för evenemangstips, information och inspiration.

Bulletinen

En tidning från Oskarshamns församling

Mer än du tror

#Gåtillkällan

I tider när rykten snabbt sprids på internet är det viktigt att kunna gå till källan och ta del av ursprungsinformationen.

GDPR - behandling av personuppgifter

Läs om hur vi skyddar dina personuppgifter och integritet genom dataskyddslagen GDPR. Här hittar du också kontaktuppgifter till dataskyddsombudet.

Be för mig vid nästa gudstjänst

Varje gudstjänst ber vi till Gud. Om du vill så ber vi gärna för dig.
Kom ihåg att markera om du vill vara anonym.

Bryt en tradition

Fler än 30 000 flickor gifts bort varje dag! Vi lever alla under samma himmel och tillsammans kan vi göra skillnad.

Läs mer och ge en gåva