Foto: Daniel Svensson

Körverksamhet

VI ÄR RÄDDA OM VARANDRA
Vi kan succesivt öppna upp igen. I Kolberga, Kristineberg och Oskarshamns kyrka firar vi åter gudstjänst. I september startar många av verksamheterna och följer de restriktioner som myndigheterna rekommenderar. Undantaget är Kristinebergskyrkan där köksrenoveringen gör att vi får skjuta lite på starten. Se kalendern när grupperna börjar. 
Vi erbjuder fortfarande enskild nattvard till dig som önskar. Dop, vigslar och begravningar genomförs med ett maxantal om 100 anhöriga. Läs mer här: Coronaviruset och kyrkans verksamheter

KRISTINEBERGSKÖREN

Kör för tjejer som tycker om att sjunga och vill göra det tillsammans med andra. Vi sjunger en blandad repertoar, men största delen är till söndagens gudstjänst som vi medverkar i ungefär en gång i månaden.

Tid
Måndagar kl. 18.30-20.30

Plats
Kristinebergskyrkan

Kontakt
Hugo Sjögren 0491-78 42 23
hugo.sjogren@svenskakyrkan.se

OSKARSHAMNS KYRKOKÖR

Oskarshamns kyrkokör Foto: Jonas Persson

Oskarshamns kyrkokör är en blandad kör med huvudsaklig uppgift att medverka i församlingens gudstjänster och musikarrangemang. Kören framträder en gång i månaden. Nya medlemmar hälsas hjärtligt välkomna. Du får göra en enkel provsjungning, viss körvana är bra men inte avgörande. 

Tid
Tisdagar 18.30-20.30. Förändring med anledning av covid-19 förekommer. 

Plats
Kyrkans hus, Tingsvägen 1

Kontakt
Cecilia Alriksson 
cecilia.alrikson@ofhsk.se

KOLBERGAKÖREN

Kören för tjejer i alla åldrar som tycker om att sjunga i stämmor. Vi sjunger gospel, visa, pop och framträder några gånger per termin vid gudstjänster, egna konserter eller andra lokala sammanhang.

Tid
Torsdagar kl. 18.30-20.30

Plats
Kolbergakyrkan-Barnens katedral

Kontakt
Matilda Nyberg 0491-78 42 35
matilda.nyberg@svenskakyrkan.se