Konfirmand och ungdom

Ungdomsträffar, konfirmation eller ung ledare. I Oskarshamns församling har vi alltid något roligt på gång. Välkommen!

Konfirmation i Oskarshamns församling

Häng med på en unik upplevelse!

Till kyrkan är du välkommen som du är, här kan du träffa nya och gamla vänner och bara ha en go´ kväll.

UFO-Ungdomskvällar

Ungdomskvällarna är träffar för dig i årskurs 8 och uppåt. Hit kan du komma som du är och bara hänga, spela spel och givetvis fika. Vi hittar också på roliga aktiviteter ihop! Kvällen startar med ungdomsmässa i Oskarshamns kyrka och sedan fortsätter vi i Kyrkans hus.

Tid: Onsdagar kl. 18.00-21.00
18.00 Ungdomsmässa i Oskarshamns kyrka
18.30 -21.00. Ungdomskväll i Kyrkans hus

Café Goljat - Centrum

Öppet hus för dig i årskurs 7 och uppåt. Hit kan du komma som du är och bara hänga, spela spel och givetvis fika. Vi hittar också på roliga aktiviteter ihop!

Tid: Onsdagar 15.00-18.00 i Kyrkans hus.

Café Goljat 67 - Kristineberg

Öppet hus för dig i årskurs 6 och 7. Hit kan du komma som du är och bara hänga, spela spel och givetvis fika. Vi hittar också på roliga aktiviteter ihop!

Tid: Torsdagar 15.30-17.00 i Kristinebergskyrkan.

Ungdomsbandet

För dig som vill sjunga och spela tillsammans.

Kontakt:
Marcus Eriksson 0491-78 42 41
marcus.eriksson@svenskakyrkan.se

Ung ledare

När man har riktigt kul vill man ju aldrig att det ska ta slut. Därför fortsätter många av dem som konfirmerat sig som unga ledare i nästa års konfirmandgrupper. Där hjälps de åt att se till att konfirmanderna trivs och får en bra tid. Du kan också bli ung ledare i någon av barnkörerna eller barngrupperna.

Marcus Eriksson 0491-78 42 41
marcus.eriksson@svenskakyrkan.se