Svenska kyrkan i Krokom

Krokoms pastorat består av församlingarna i Alsen, Aspås, Föllingebygden, Näskott, Offerdal, Rödön och Ås.

Bild på musikgruppen Reminders

Kyrkpub med Reminders

Kyrkpub i Trångsviken. Mat, musik och bön. Lördag 26/9 18:00. Föranmälan.

HÄLSOKVÄLL PÅ RÖDÖN
Rödöns sockenstuga, torsdag 24/9 18.30-20.00

Helhet ger hälsa

HÄLSOKVÄLL PÅ RÖDÖN Rödökören medverkar, visning av hur man mjölksyrar grönsaker och kort meditationsvandring. Rödöns sockenstuga, torsdag 24/9 18.30-20.00

Nytt nummer ute! Tidningen delas ut gratis till samtliga hushåll i Krokoms pastorat, fyra gånger per år.

Kyrkbladet

Det är kyrkvaktmästare Sven Olofsson i Näs som uttrycker sig så drastiskt. Han packar varor på ICA i Fåker så att 70plusare inte behöver utsätta sig för smittrisken vid besök i affären.

Kyrkovaktmästare Sven i Näs plockar varor till riskgrupper: ”Det mest nyttiga jag gjort på 25 år tror jag!”

Prenumerera på det digitala nyhetsbrevet som kommer direkt i din mobil, läsplatta eller dator. Vi kommer att göra extra utskick under Coronatiden när förändringar sker så snabbt.

Nyhetsbrevet direkt till dig!

Ring gärna om du vill prata...

Är du kanske är ensam eller orolig, behöver hjälp eller bara vill byta några ord med någon. I Krokoms pastorat är präster, diakoner och diakonisassistenter tillgängliga på telefon.

En podd från Pastorn & PT:n där Zara Watanen samtalar med Cecilia Melder som doktorerat inom existensiell hälsa. Vad behöver vi människor för att må bra? Hur kan vi hjälpa varandra att prata om det viktiga i livet?

Podd om existentiell hälsa med Cecilia Melder

Under sommaren gör vi uppehåll med våra radiosändningar.
Tidigare andakter går att lyssna på från den här webbsidan.

Radio- och webbsändingar från Krokom

Under sommaren gör vi uppehåll med våra radiosändningar. Tidigare andakter går att lyssna på från den här webbsidan.

Någon att prata med. Drop-in samtal är ett enskilt samtal med präst eller diakon med tystnadsplikt. Ingen tidsbokning krävs. Krokoms kyrka, onsdag 2/9 17:30-18:30 (första onsdagen i månaden)

Drop in-samtal

Illustration i grönt med två personer

Jourhavande präst

Behöver du någon att prata med? Jourhavande präst lyssnar, och det som sägs stannar mellan er. Du kontaktar Jourhavande präst via telefon, digitalt brev eller chatt.

Söndagen 7 juni radiosändes gudstjänst

Radiogudstjänst från Jänsmässholmen - lyssna här!

Söndagen 7 juni radiosändes gudstjänst från Jänsmässholmens kapell. Delar av gudstjänsten firades på sydsamiska. Medverkande: Sofia Strinnholm, Gösta o Carina Bergkvist, Brent Johnson.

Blombukett

Minnesfonder i pastoratet

Vill du skicka en minnesgåva till någon du vill hedra minnet av? Här hittar du minnesfonderna i Krokoms pastorat.