Foto: Anders Gustafsson

Svenska kyrkan i Krokom

Krokoms pastorat består av församlingarna i Alsen, Aspås, Föllingebygden, Näskott, Offerdal, Rödön och Ås.

Radiogudstjänst direkt från Rönnöfors kyrka. Calle Wahlström leder gudstjänsten tillsammans med kantor Brent Johnson och en sångensemble. Välkommen med!

Andakt 9 maj - Bönsöndagen

Digital konsert i ord och ton med Mikael Eklöv, sång och gitarr. Tisdag 4 maj 19.00. Konserten går att ses i efterhand.

Lita på att det ljusnar - Mikael Eklöv sång&gitarr

Tisdag 11/5 18:30-20:30 Mötet kommer att hållas digitalt. Du hittar information om hur du kommer till sammanträdet här.

Kyrkofullmäktige i Krokoms pastorat sammanträder digitalt!

Orgelfasaden där organisten spelar

Orgelmeditation i Alsen, Näskott och Aspås

Tid för stilla meditation med orgelmusik spelad av våra kantorer. Alsens kyrka - tisdagar 15:00-17:00, Näskotts kyrka - onsdagar 16:00-18:00, Aspås kyrka - torsdagar 12:00-12:30.

Musikbandet Reminders

Reminders på Magneten

LITA PÅ ATT DET LJUSNAR. Digital konsert med Reminders som bjuder på 50-60-tals musik och hoppfulla tankar. Tisdag 25/5 19:00. Efter konserten bjuds du in till digitalt fika.

Svenska kyrkan bjuder in till kvällar med olika fokus på existentiell hälsa. Livesändning med möjlighet till chat. Här kan du lyssna på föreläsningarna i efterhand.

Existentiell hälsa

Lyssna på radioandakter från Svenska kyrkan i Krokom - Söndagar 11:00. Sänds på Radio Krokom eller från hemsidan.

Radioandakter - Söndagar 11:00

Välkommen att lyssna till Sara Ling, PTP-psykolog från Krokoms hälsocentral.

Föreläsning: Ensamhet

Välkommen att lyssna till Sara Ling, PTP-psykolog från Krokoms hälsocentral. Föreläsningen ger många verktyg och förståelse vad ensamhet är och hur vi kan bryta den.

Prenumerera på det digitala nyhetsbrevet som kommer direkt i din mobil, läsplatta eller dator. Vi kommer att göra extra utskick under Coronatiden när förändringar sker så snabbt.

Nyhetsbrevet direkt till dig!

Sven-Erik Mattiassons bibelgrupp kunde inte träffas på grund av restriktionerna så de fick pausa sina bibelsamtal. Men en av prästerna i pastoratet ryckte in och hjälpte gruppen komma igång med ett digitala träffar.

Bibelsamtalen som blev digitala

Svenska kyrkan har nätvandrat sedan 2008 och möter varje vecka många unga personer för att samtala. Nätvandring innebär att försöka se, lyssna till, stötta och stärka unga via nätet.

Svenska kyrkan nätvandrar

...samtal, besöksgrupp.

Någon att prata med

...samtal, besöksgrupp.

Blombukett

Minnesfonder i pastoratet

Vill du skicka en minnesgåva till någon du vill hedra minnet av? Här hittar du minnesfonderna i Krokoms pastorat.

Orgelfasaden där organisten spelar

Lära dig spela orgel - instrumentens drottning!

Kyrkomusikerna i Krokoms pastorat erbjuder orgellektioner Öppet för dig som tycker om musik och skulle vilja prova på att spela. Inga förkunskapskrav.

Tack vare dig kan Krokoms pastorat erbjuda en mångfaldig verksamhet. Varje medlem behövs för att vi ska kunna fortsätta med vårt arbete. Vill du bli medlem? Anmäl dig här.

Bli medlem

Barn och änglar hör nära ihop.

Barn och familj

Ta del av vår barnverksamhet som startar upp vecka 36-38 och riktar sig till åldrarna 0-15 år. Våra aktiviteter ger fina möjligheter att träffa och lära känna andra föräldrar, vuxna, barn och ungdomar.

Konfirmationsläger på stiftsgården i Undersvik sommaren 2019

Konfirmand

En väg att växa på - också i sina värderingar och val. Personlig inbjudan kommer till dig från din församling. Anmälan öppnar 16/8 2021.

Välkommen till körsång, konserter och andra musikupplevelser. Som lyssnare och som sångare.

Musik

Vinnare av ett presentkort på Akademibokhandeln är Bengt Edlund från Ås – och vi säger Grattis! Var du inte med i tävlingen kan du vara med på snabbgenomgången via filmen.

Tävlingen "Gissa kyrkan" avgjord

En podd från Pastorn & PT:n där Zara Watanen samtalar med Cecilia Melder som doktorerat inom existensiell hälsa. Vad behöver vi människor för att må bra? Hur kan vi hjälpa varandra att prata om det viktiga i livet?

Podd om existentiell hälsa med Cecilia Melder

Illustration i grönt med två personer

Jourhavande präst

Behöver du någon att prata med? Jourhavande präst lyssnar, och det som sägs stannar mellan er. Du kontaktar Jourhavande präst via telefon, digitalt brev eller chatt.