Foto: Anders Gustafsson

Svenska kyrkan i Krokom

Krokoms pastorat består av församlingarna i Alsen, Aspås, Föllingebygden, Näskott, Offerdal, Rödön och Ås.

Andakt  från Krokoms pastorat. Helene Sjödin, diakon tillsammans med Monica Engblad. I psalmsång medverkar delar av pastoratets körer.

Andakt 24 januari - 3:a efter trettondagjul

Andakt från Krokoms pastorat. Helene Sjödin, diakon tillsammans med Monica Engblad. I psalmsång medverkar delar av pastoratets körer.

Coronavirus i världen

Coronaviruset - aktuellt för Krokoms pastorat

Krokoms pastorat är medveten om den allvarliga situationen som råder i vårt samhälle och i världen med anledning av coronaviruset. All ordinarie verksamhet ställs in t.o.m. den 24/1. Gudstjänster blir Öppen kyrka tom den 24/1.

Genom videosamtal får en fördjupad kunskap och inspiration att be bönernas bön.
Calle Wahlström leder kursen. Sju onsdagskvällar. Start 3/2. Anmäl dig nu här!

Pauser med Herrens bön - digital kurs!

Genom videosamtal får en fördjupad kunskap och inspiration att be bönernas bön. Calle Wahlström leder kursen. Sju onsdagskvällar. Start 3/2. Anmäl dig nu här!

Prenumerera på det digitala nyhetsbrevet som kommer direkt i din mobil, läsplatta eller dator. Vi kommer att göra extra utskick under Coronatiden när förändringar sker så snabbt.

Nyhetsbrevet direkt till dig!

Lyssna på radioandakten från Svenska kyrkan i Krokom - Söndagar 11:00. Sänds på Radio Krokom eller från hemsidan.

Radio- och/eller videoandakter från Krokom - varje söndag 11:00

Svenska kyrkan bjuder in till kvällar med olika fokus på existentiell hälsa. Livesändning med möjlighet till chat. Här kan du lyssna på föreläsningarna i efterhand.

Existentiell hälsa

Välkommen att lyssna till Sara Ling, PTP-psykolog från Krokoms hälsocentral.

Föreläsning: Ensamhet

Välkommen att lyssna till Sara Ling, PTP-psykolog från Krokoms hälsocentral. Föreläsningen ger många verktyg och förståelse vad ensamhet är och hur vi kan bryta den.

...samtal, drop in-samtal, besöksgrupp.

Någon att prata med

...samtal, drop in-samtal, besöksgrupp.

Blombukett

Minnesfonder i pastoratet

Vill du skicka en minnesgåva till någon du vill hedra minnet av? Här hittar du minnesfonderna i Krokoms pastorat.

Tack vare dig kan Krokoms pastorat erbjuda en mångfaldig verksamhet. Varje medlem behövs för att vi ska kunna fortsätta med vårt arbete. Vill du bli medlem? Anmäl dig här.

Bli medlem

Barn och änglar hör nära ihop.

Barn och familj

Ta del av vår barnverksamhet som startar upp vecka 36-38 och riktar sig till åldrarna 0-15 år. Våra aktiviteter ger fina möjligheter att träffa och lära känna andra föräldrar, vuxna, barn och ungdomar.

Konfirmationsläger på stiftsgården i Undersvik sommaren 2019

Konfirmand

En väg att växa på - också i sina värderingar och val. Anmälan är öppen nu! Personlig inbjudan kommer till dig från din församling efter sommaren

Svenska kyrkan har nätvandrat sedan 2008 och möter varje vecka många unga personer för att samtala. Nätvandring innebär att försöka se, lyssna till, stötta och stärka unga via nätet.

Svenska kyrkan nätvandrar

Illustration i grönt med två personer

Jourhavande präst

Behöver du någon att prata med? Jourhavande präst lyssnar, och det som sägs stannar mellan er. Du kontaktar Jourhavande präst via telefon, digitalt brev eller chatt.