Svenska kyrkan i Krokom

Krokoms pastorat består av församlingarna i Alsen, Aspås, Föllingebygden, Näskott, Offerdal, Rödön och Ås.

Nytt nummer ute i brevlådan 13 september. Tidningen delas ut gratis till samtliga hushåll i Krokoms pastorat. Detta nummer är en tunnare kalenderversion.

Kyrkbladet

Den 21-22 september 2019 bjuds alla anställda, förtroendevalda och ideella medarbetare i Härnösands stifts församlingar till stiftsfest i Östersund.

Stiftsfesten i Östersund 21-22 september

I barn & familjearbetet vill vi påminna om Guds kärlek som grunden för vårt dop, hur Jesus mötte mänskor och hjälper oss att göra livet gott.

Barn och familj

Välkommen till körsång, konserter och andra musikupplevelser. Som lyssnare och som sångare.

Musik

Söndagens bibeltexter

Vill du skicka en minnesgåva till någon du vill hedra minnet av? Här hittar du minnesfonderna i Krokoms pastorat.

Minnesfonder i pastoratet

Kjell-Erik Jonasson är eldsjäl och programledare för Radio Krokom. Krokoms pastorat medverkar på fredag förmiddagar med helgens evenemangstips från kyrkan.

Radio Krokom

10 augusti 2019 invigdes nya Prostbölestigen i och med att löpartävlingen Holy Race avgjordes. Läs om hur Mattias Bångman och Max Novak  kom på idén att skapa löpartävlingen Holy Race.

Holy Race längs Prostbölestigen i Alsen/Offerdal

10 augusti 2019 invigdes nya Prostbölestigen i och med att löpartävlingen Holy Race avgjordes. Läs om hur Mattias Bångman och Max Novak kom på idén att skapa löpartävlingen Holy Race.

Här får du veta var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har. Du får också veta vart du ska vända dig om du har frågor kring Svenska kyrkans hantering av personuppgifter.

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter

I Svenska kyrkan finns det plats för dig som tror – eller tvivlar. För dig som längtar efter rättvisa och en bättre värld, som vill sjunga i kör eller ha gemenskap.

Medlemskap

Nu finns Krokoms pastorat med i ÖP/LT varje fredag!
Där hittar du veckans gudstjänster och mötesplatser.

Krokoms pastorat i ÖP/LT varje fredag!

Nu finns Krokoms pastorat med i ÖP/LT varje fredag! Där hittar du veckans gudstjänster och mötesplatser.

Gudstjänsterna i våra församlingar kommer från och med den 20 maj att firas enligt den nya kyrkohandboken. Lyssna på några smakprov från nyheterna.

Kyrkohandboken - vad är nytt?