Svenska kyrkan i Krokom

Krokoms pastorat består av församlingarna i Alsen, Aspås, Föllingebygden, Näskott, Offerdal, Rödön och Ås.

I februari lanserar Krokoms pastorat vårt Nyhetsbrev. Prenumerera så kommer brevet direkt i din mobil, läsplatta eller dator. Erbjudandet är gratis men du behöver prenumerera på tjänsten.

Nyhetsbrevet direkt till dig!

Öppna samlingar om existentiell hälsa, våren 2020

Himmelskt gott för själ och kropp

Öppna samlingar om existentiell hälsa, våren 2020

Existentiell hälsa var temat när Cecilia Melder från Stockholm höll sin föreläsning för fullt hus i Krokoms kyrka. Läs om några aspekter hon lyfte fram för en god hälsa.

Existentiell hälsa med Cecilia Melder

Musikgudstjänst med Nadja Eriksson piano & Mathias Tofte bas och Fredrik Berg trummor. Åsa Hagberg, textförfattare o berättare. Körer från Krokom och Skövde. Näskotts kyrka, lördag 14/3 18:00

Den som bär - Musikgudstjänst