Svenska kyrkan i Krokom

Krokoms pastorat består av församlingarna i Alsen, Aspås, Föllingebygden, Näskott, Offerdal, Rödön och Ås.

Lena fick ett starkt möte med det oväntade

Knockad av Gud

Lena fick ett starkt möte med det oväntade

Knatteredaktionen bidrar med teckningar, tankar, gåtor och frågor till prästen. I detta nummer kommer de från Sångfåglarna på Rödön. Ta del av deras alster här!

Knatteredaktionen

Meditation och motion går hand i hand i Holyrace.

Holyrace - Meditationstigen i Alsen/Offerdal

Meditation och motion går hand i hand i Holyrace.

Efter den 15 augusti 2019 kommer gravrätter och gravstenar återtas som saknar gravrättsinnehavare. Där gravrättsinnehavare finns men som inte ännu åtgärdat sina gravstenar kommer även dessa gravvårdar att tas bort. Om du har anknytning till gravar där vi söker gravrättsinnehavare - ta kontakt med oss på pastorsexpeditionen.

Säkra din gravsten!

Vill du skicka en minnesgåva till någon du vill hedra minnet av? Här hittar du minnesfonderna i Krokoms pastorat.

Minnesfonder i pastoratet

För dig som tycker om hantverk och vill göra skillnad för andra.

Handkraft

För dig som tycker om hantverk och vill göra skillnad för andra.

Kjell-Erik Jonasson är eldsjäl och programledare för Radio Krokom. Krokoms pastorat medverkar på fredag förmiddagar med helgens evenemangstips från kyrkan.

Radio Krokom

Här får du veta var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har. Du får också veta vart du ska vända dig om du har frågor kring Svenska kyrkans hantering av personuppgifter.

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter

I Svenska kyrkan finns det plats för dig som tror – eller tvivlar. För dig som längtar efter rättvisa och en bättre värld, som vill sjunga i kör eller ha gemenskap.

Medlemskap

Nu finns Krokoms pastorat med i ÖP/LT varje fredag!
Där hittar du veckans gudstjänster och mötesplatser.

Krokoms pastorat i ÖP/LT varje fredag!

Nu finns Krokoms pastorat med i ÖP/LT varje fredag! Där hittar du veckans gudstjänster och mötesplatser.

Gudstjänsterna i våra församlingar kommer från och med den 20 maj att firas enligt den nya kyrkohandboken. Lyssna på några smakprov från nyheterna.

Kyrkohandboken - vad är nytt?