Kontakt

Krokoms pastorat Besöks- och postadress: Strandvägen 10 B, 83532 Krokom Telefon: +46(640)17100 E-post till Krokoms pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan i Krokom

Krokoms pastorat består av församlingarna i Alsen, Aspås, Föllingebygden, Näskott, Offerdal, Rödön och Ås.

Här hittar du alla konserter i advents- och jultid i våra kyrkor

Advents- & julkonserter 2018

Här hittar du alla konserter i advents- och jultid i våra kyrkor

27/12 13.00-16.00 Välkommen till en eftermiddag i gemenskap.
Vi äter tillsammans, sång/musik/lek. Ingen kostnad. Anmälan.

Mellandagsträff i Krokoms kyrka

27/12 13.00-16.00 Välkommen till en eftermiddag i gemenskap. Vi äter tillsammans, sång/musik/lek. Ingen kostnad. Anmälan.

att de är flickor.

En flicka är född

Varje dag föds flickor in i förtryck och orättvisor. Det kan vi inte acceptera. Flickor ska aldrig nekas, kränkas, hotas, utnyttjas eller tvingas – bara för att de är flickor.

Tidningen från Alsen, Aspås, Föllinge, Näskott, Offerdal, Rödön och Ås församlingar. Tidningen delas ut gratis till samtliga hushåll i Krokoms pastorat, fyra gånger per år.

Kyrkbladet

Välkommen till körsång, konserter och andra musikupplevelser. Som lyssnare och som sångare.

Musik

I barn & familjearbetet vill vi påminna om Guds kärlek som grunden för vårt dop, hur Jesus mötte mänskor och hjälper oss att göra livet gott.

Barn och familj

För dig som tycker om hantverk och vill göra skillnad för andra.

Handkraft

För dig som tycker om hantverk och vill göra skillnad för andra.

Kjell-Erik Jonasson är eldsjäl och programledare för Radio Krokom. Krokoms pastorat medverkar på fredag förmiddagar med helgens evenemangstips från kyrkan.

Radio Krokom

Bilder från festgudstjänsten i Ås kyrka när sångare och musiker från hela pastoratet tog ton tillsammans efter en hel dags inspiration med körpedagog Mattias Danielsson från Stockholm.

Mäktig körklang från pastoratets körer

Bilder från Jubileumshögmässa i Föllinge kyrka söndag 30 september.

Föllinge kyrka 20-årsjubileum

Bilder från Jubileumshögmässa i Föllinge kyrka söndag 30 september.

Här får du veta var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har. Du får också veta vart du ska vända dig om du har frågor kring Svenska kyrkans hantering av personuppgifter.

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter

Du är välkommen att bli en del av Svenska kyrkan och vår gemenskap oavsett vem du är. Här finns det en plats för dig som har frågor om tro, livet eller tankar kring dig själv. Men också för dig som vill engagera dig för rättvisa och en bättre värld, som vill sjunga i kör eller finna ro i en hektisk vardag.

Ditt medlemskap

Nu finns Krokoms pastorat med i ÖP/LT varje fredag!
Där hittar du veckans gudstjänster och mötesplatser.

Krokoms pastorat i ÖP/LT varje fredag!

Nu finns Krokoms pastorat med i ÖP/LT varje fredag! Där hittar du veckans gudstjänster och mötesplatser.

Gudstjänsterna i våra församlingar kommer från och med den 20 maj att firas enligt den nya kyrkohandboken. Lyssna på några smakprov från nyheterna.

Kyrkohandboken - vad är nytt?