Mötesplatser för daglediga är INSTÄLLDA

På grund av Coronaviruset och folkhälsomyndighetens rekommendationer är alla dagledigträffar (Trivselträff, Elvakaffe, Stickcafé och Mitt på dagerträffar) inställda tills vidare.

Öppna samlingar runt kaffeborden för dig som vill träffa gamla och nya vänner och få dig något till livs för både kropp och själ.

Torsdagar 11:00 Elvakaffe i Aspås församlingshem (udda veckor)

Tisdagar 11:00 Trivselträff i Ås församlingsgård (jämna veckor).

Tisdagar 11:00 Stickcafé i Näldens församlingshem (jämna veckor).

Torsdagar 11:00 Elvakaffe i Krokoms kyrka (jämna veckor)

Torsdagar 12:00 Mitt på dagenträff i Alsen och Offerdal . Dessa träffar alterneras i Offerdals-, Alsens-, och Rönnefors församlingshem samt Trångsvikens bygdegård.

Tisdagar 11:00 Elvakaffe i Näldens församlingshem (udda veckor).

Torsdagar 13:00 Handkraft i Krokoms kyrka (udda veckor)

Tillgänglighet på telefon

I Krokoms pastorat är präster, diakoner och diakonisassistenter mer tillgängliga på telefon. Ring gärna om du vill prata med någon, du kanske är ensam eller orolig, behöver hjälp eller bara vill byta några ord med någon. Telefonnumren hittar du på hemsidan under personal.
Länk till personalen -->