Offerdals församling

På 1:a advent blir det premiär för videoandakt från Krokoms pastorat. Där medverkar delar av Rödökören under Elisabeth Claesson-Trång, textläsning av Marianne Lindstsröm och Jenny Aronsson. Andakten hålls av Hanna Pettersson, kyrkoherde. Andakten är förinspelad i Rödöns kyrka. Publiceras söndag 11:00.

Videoandakt på 1:a advent

Lyssna på radioandakten från Svenska kyrkan i Krokom - Söndagar 11:00. Sänds på Radio Krokom eller från hemsidan.

Radio- och/eller videoandakter från Krokom - varje söndag 11:00

Blombukett

Minnesfonder i pastoratet

Vill du skicka en minnesgåva till någon du vill hedra minnet av? Här hittar du minnesfonderna i Krokoms pastorat.

Som ni förstår måste vi ställa om våra adventsgudstjänster till öppen kyrka i hela Krokoms pastorat. Det finns möjlighet att komma till kyrkan, dock högst 8 personer samtidigt.

Gudstjänster på 1:a advent är inställda - Istället: Öppen kyrka & Videoandakt

Svenska kyrkan är en öppen folkkyrka som styrs av folkvalda kyrkopolitiker tillsammans med biskopar, präster och diakoner.

Förtroendevalda

Kyrkbladet ute - men många förändringar

Kyrkbladet

Kyrkbladet ute - men många förändringar Nu finns senaste kyrkbladet i brevlådan eller här på webben.. Som ni förstår är mycket av innehållet ändrat.

Kaffebord

Mötesplatser för daglediga är INSTÄLLDA

På grund av Coronaviruset och folkhälsomyndighetens rekommendationer är alla dagledigträffar (Trivselträff, Elvakaffe, Stickcafé och Mitt på dagerträffar) inställda tills vidare.

Konfirmationsläger på stiftsgården i Undersvik sommaren 2019

Konfirmand

En väg att växa på - också i sina värderingar och val. Anmälan är öppen nu! Personlig inbjudan kommer till dig från din församling efter sommaren

Kyrkor o kapell i Offerdal