Offerdals församling

Barngrupp i ring på golvet

Barnverksamhet i Offerdal

Här hittar du samlad barnverksamhet för Offerdals församling.

Café Traktor i Ede

Ungdomskväll med varma mackor och varma leenden. Onsdagar 19:00, församlingshemmet i Ede.

Ny askgravlund i Rönnöfors

Vid tallarna på Rönnöfors kyrkogård har Rönnöforsborna nu fått sin önskade askgravlund. Calle Wahlström, församlingsherde berättar om pargrinden som blev en gravvård.

Trio BÅDA

Konsert med Trio BÅDA: Helen Alvebro piano och orgel, Fredrik Dahlberg tvärflöjt, Katarina Bergner Åhlén cello. Offerdals kyrka, söndag 21/8 18:00.

Holy Race - 20 augusti 2022

Holy Race, den välsignade löparfesten mellan Alsens och Offerdals kyrkor. Boka in 20 augusti och anmäl dig nu! Begränsat antal platser.

Säkra gravstenar

I Krokoms pastorat har man en gigantisk uppgift framför sig: provtrycka 11 000 gravstenar!

Musik i sommarkväll - 2022

Ta in sommarens klanger i våra kyrkor. Här hittar du hela utbudet.

Holy Race - 20 augusti 2022

Blombukett

Minnesfonder i pastoratet

Vill du skicka en minnesgåva till någon du vill hedra minnet av? Här hittar du minnesfonderna i Krokoms pastorat.

Förtroendevalda

Svenska kyrkan är en öppen folkkyrka som styrs av folkvalda kyrkopolitiker tillsammans med biskopar, präster och diakoner.

Kyrkbladet

Tidningen från Alsen, Aspås, Föllinge, Näskott, Offerdal, Rödön och Ås församlingar. Tidningen delas ut gratis till samtliga hushåll i Krokoms pastorat, fyra gånger per år.

Kyrkor o kapell i Offerdal

Offerdals kyrka

Offerdals kyrka är en av Jämtlands fyra äldsta stenkyrkor.

Rönnöfors kyrka

Rönnöfors kyrka invigdes 1954 av biskop Gunnar Hultgren. Läs om kyrkan och se hur den ser ut från insidan.

Jänsmässholmens kapell

Den 5 juli 1931 invigdes Jänsmässholmens nuvarande kapell. År 1960 byggdes den nya klockstapeln.