Rödöns församling

”Rödöns församling vill med Kristus i centrum vara en öppen kyrka, där människor får uppleva gemenskap och delaktighet och blir rustade för sin vandring genom livet”

Kören Octava och Archi Jamt. Solist Lena Moén. Mirella Sarp, orgel.
Dirigent: Maria Sjöstedt Björs. Rödöns kyrka, söndag 22/3 18:00

Mässa från mörker och ljus

Kören Octava och Archi Jamt. Solist Lena Moén. Mirella Sarp, orgel. Dirigent: Maria Sjöstedt Björs. Rödöns kyrka, söndag 22/3 18:00

Bild på muskerna Stephanie Wendt och Katarina Bergner Åhlén

Lunchkonsert i Krokoms kyrka

♫ Lunchkonsert med Stephanie Wendt - piano och Katarina Åhlén Bergner - cello. Krokoms kyrka, måndag 24/2 12:00

Tisdagar 13:00–14:30 Krokoms kyrka

Promenadgrupp i Krokom

Enkel promenad, delvis i tystnad, tillsammans med andra. Vi avslutar med enkelt fika tillsammans. Samling vid kyrktorget i Krokoms kyrka. Tisdagar 13:00–14:30 Krokoms kyrka

- Jag längtar alltid efter mötet med den andra. Att fler ska gå från meningslöshet till meningsfullhet säger Johannes Swahn-Paulsson som är nytillträdd församlingsherde i Rödöns och Ås församlingar och välkomnas vid söndagens gudstjänst i Ås kyrka.

Johannes Swahn-Paulsson, ny församlingsherde i Ås och Rödön

Bild på muskerna Stephanie Wendt och Katarina Bergner Åhlén

Konsert i Krokoms kyrka

Stephanie Wendt - piano och Katarian Åhlén Bergner - cello. Krokoms kyrka, måndag 24/2 12:00

Rödöns församlingsråd har gett stöd till en studiemotiverade elev för att få möjlighet att gå i ”Secondary School” (gymnasiet). Den utvalda eleven heter Agnes och du kan läsa mer och följa henne på den här sidan.

Agnes får möjlighet att studera på gymnasiet

Bilder från framförandet av Requiem av John Rutter med
Sopransolist: Anna Hanning.

Bilder från konserten med Rutter!

Bilder från framförandet av Requiem av John Rutter med Rödökören och Alsen-Offerdals kyrkokör & stråkorkester under ledning av Brent Johnson och Elisabeth Claesson-trång. Sopransolist: Anna Hanning.

Var med och be tillsammans med andra. Öppen för den som vill vara med. Inga förkunskapskrav. Krokoms kyrka Tisdagar 12:30-12:50

Bön - hjärtats samtal med Gud

Handkraft i Krokom

Handkraft

För dig som tycker om hantverk och vill göra skillnad för andra.

En kväll i gemenskap för alla åldrar. Kreativt skapande, enkel gudstjänst som avslutas med Taco-måltid. Ingen anmälan krävs. 20 kr/pers eller 40 kr/familj. Krokoms kyrka 19/2 16:15-19:00

Messy Church

Bilder från Messy church i Krokom