Benny Anderssons musik lyftes fram i Rödökörens vårkonsert.
Foto: Thorsten Stjärnered

Rödöns församling

”Rödöns församling vill med Kristus i centrum vara en öppen kyrka, där människor får uppleva gemenskap och delaktighet och blir rustade för sin vandring genom livet”

Barnverksamhet Krokom/Rödön

Här hittar du samlad barnverksamhet för Rödöns församling.

Hans Lindström sätter upp frågor runt Krokoms kyrka

Tipspromenad runt Krokoms kyrka

Passa på och ta en promenad och lös kluriga frågor runt Krokoms kyrka i påsk. Hans och Marianne Lindström har förberett och satt upp frågorna.

Café Hopp

Är en plats för Dig! … som vill träffa andra över en kopp kaffe eller lättare lunch. Välkommen att titta in ofta eller någon gång. Krokoms kyrka tisdagar och torsdagar 11:00–13:00.

Agnes får möjlighet att studera på gymnasiet

Rödöns församlingsråd har gett stöd till en studiemotiverade elev för att få möjlighet att gå i ”Secondary School” (gymnasiet). Den utvalda eleven heter Agnes och du kan läsa mer och följa henne på den här sidan.

Handkraft

För dig som vill pröva skapande och hantverk. Torsdagar på Café Hopp, Krokoms kyrka. 11:00-13:00

Säkra gravstenar

I Krokoms pastorat har man en gigantisk uppgift framför sig: provtrycka 11 000 gravstenar!

Musik i sommarkväll - 2022

Ta in sommarens klanger i våra kyrkor. Här hittar du hela utbudet.

Blombukett

Minnesfonder i pastoratet

Vill du skicka en minnesgåva till någon du vill hedra minnet av? Här hittar du minnesfonderna i Krokoms pastorat.

En bebis i dopklänning med handen som sträcks fram.

Drop in-dop

Välkommen till drop in-dop lördag 15 oktober i Krokoms kyrka. Vi har öppet mellan klockan 10:00 och 16:00. Drop in-dop betyder att du inte behöver boka i förväg. Vi erbjuder en enkel och högtidlig dopgudstjänst. Kom som du är – själv eller med familj och vänner. Dopet är alltid gratis. Det är aldrig för sent att döpa sig.

Förtroendevalda

Svenska kyrkan är en öppen folkkyrka som styrs av folkvalda kyrkopolitiker tillsammans med biskopar, präster och diakoner.

Kyrkbladet

Tidningen från Alsen, Aspås, Föllinge, Näskott, Offerdal, Rödön och Ås församlingar. Tidningen delas ut gratis till samtliga hushåll i Krokoms pastorat, fyra gånger per år.

Kom & sjung-kören

Blandad kör för sångglada daglediga, där alla kan hänga med oavsett körvana. Vi träffas i Krokoms kyrka.

Rödöns församlingsråd

I Rödöns församlingsråd sitter 5 ledamöter och 2 ersättare, under ledning av ordförande Carina Grahn Hellberg, för perioden 2022-2025

Mera skoj tillsammans

Kojbyggarna är inne på andra varvet och har testat de kojor man byggt i skogen ute i Sågbodarna.

Vi vill fortsätta tillsammans

Knut Ekdahl berättar om vännernas från Tanzania besök och varför det var viktigt för dem och oss.

Bilder från Messy church i Krokom

Rapport från Kisingá

Pastor Cornelius ger en aktuell hälsning från vänförsamlingen i Tanzania.

Biblioteket i Kisingá 2016

När nya kyrkan togs i bruk i Madisi, kunde den gamla bli samlingssal och bibliotek.

Hälsocentralen en vanlig morgon. Väntrummet är utomhus. Pastor Cornelius är herden som står vakande till höger.

Hälsocentralen

Dagligen kommer 30-40 patienter till hälsocentralen.