Rödöns församling

”Rödöns församling vill med Kristus i centrum vara en öppen kyrka, där människor får uppleva gemenskap och delaktighet och blir rustade för sin vandring genom livet”

Smörblomma

Sommarandakter vid Blomstergården - utomhus

Sommarandakter utomhus på Blomstergården. Onsdagar jämna veckor 13:30 fr o m 8 juli tom 30 september.

Bild på muskerna Stephanie Wendt och Katarina Bergner Åhlén

Konsert med Duo Artemis

Rödöns kyrka söndag 9/8 19:00 (Live-streamas)

Det går även att skicka med ett böneämne via formuläret här under.

Öppen kyrka för ljuständning och samtal

Under Coronatiden finns kyrkor öppna för ljuständning, samtal och personlig andakt. Det går även att skicka med ett böneämne via formuläret här under.

Nästa livesändning äger rum i Rödöns kyrka söndag 9/8 19:00. Konsert med Duo Artemis.

Livesänd konsert från Rödöns kyrka

Tisdagar & torsdagar 13:00–14:30 Krokoms kyrka

INSTÄLLT - Promenadgrupp i Krokom

Enkel promenad tillsammans med andra. Vi avslutar med enkelt fika tillsammans. Samling vid kyrktorget i Krokoms kyrka. Tisdagar & torsdagar 13:00–14:30 Krokoms kyrka

- Jag längtar alltid efter mötet med den andra. Att fler ska gå från meningslöshet till meningsfullhet säger Johannes Swahn-Paulsson som är nytillträdd församlingsherde i Rödöns och Ås församlingar och välkomnas vid söndagens gudstjänst i Ås kyrka.

Johannes Swahn-Paulsson, ny församlingsherde i Ås och Rödön

Rödöns församlingsråd har gett stöd till en studiemotiverade elev för att få möjlighet att gå i ”Secondary School” (gymnasiet). Den utvalda eleven heter Agnes och du kan läsa mer och följa henne på den här sidan.

Agnes får möjlighet att studera på gymnasiet

Bilder från framförandet av Requiem av John Rutter med
Sopransolist: Anna Hanning.

Bilder från konserten med Rutter!

Bilder från framförandet av Requiem av John Rutter med Rödökören och Alsen-Offerdals kyrkokör & stråkorkester under ledning av Brent Johnson och Elisabeth Claesson-trång. Sopransolist: Anna Hanning.

Var med och be tillsammans med andra. Öppen för den som vill vara med. Inga förkunskapskrav. Krokoms kyrka Tisdagar 12:30-12:50

Bön - hjärtats samtal med Gud

Handkraft i Krokom

Handkraft - 26/3 INSTÄLLT!

För dig som tycker om hantverk och vill göra skillnad för andra.

Bilder från Messy church i Krokom