Benny Anderssons musik lyftes fram i Rödökörens vårkonsert.
Foto: Thorsten Stjärnered

Rödöns församling

”Rödöns församling vill med Kristus i centrum vara en öppen kyrka, där människor får uppleva gemenskap och delaktighet och blir rustade för sin vandring genom livet”

Barnverksamhet Krokom/Rödön

Här hittar du samlad barnverksamhet för Rödöns församling.

Hans Lindström sätter upp frågor runt Krokoms kyrka

Tipspromenad runt Krokoms kyrka

Passa på och ta en promenad och lös kluriga frågor runt Krokoms kyrka i påsk. Hans och Marianne Lindström har förberett och satt upp frågorna.

Café Hopp

Är en plats för Dig!…. som vill träffa andra över en kopp kaffe eller lättare lunch. Välkommen att titta in ofta eller någon gång. Krokoms kyrka tisdagar & torsdagar 11:00-13:00.

Utekyrka i Krokom

Välkommen för en stunds gemenskap utanför Ica i Krokom. Ideella och personal från kyrkan finns på plats för en pratstund och bjuder på ett vänligt leende. Krokoms centrum, onsdagar 14:30-16:00

Existentiell hälsa

Svenska kyrkan bjuder in till kvällar med olika fokus på existentiell hälsa. Livesändning med möjlighet till chat. Här kan du lyssna på föreläsningarna i efterhand.

Agnes får möjlighet att studera på gymnasiet

Rödöns församlingsråd har gett stöd till en studiemotiverade elev för att få möjlighet att gå i ”Secondary School” (gymnasiet). Den utvalda eleven heter Agnes och du kan läsa mer och följa henne på den här sidan.

Handkraft

Nystart för Handkraft torsdag 24/2. För dig som vill pröva skapande och hantverk. Torsdagar på Café Hopp, Krokoms kyrka. 11:00-13:00

Backens bystuga, Rödön

Friluftsgudstjänst i Backens bystuga, Tullus. Gudstjänstledare: Sven-Erik Mattiasson, Musiker: Ingrid Östgren. Söndag 14/8 14:00

Två personer som stickar tillsammans

Hantverkskvällar

Tag med eget handarbete och kom och trivs och fika tillsammans! Krokoms kyrka. Sista onsdagen i månaden.

Säkra gravstenar

I Krokoms pastorat har man en gigantisk uppgift framför sig: provtrycka 11 000 gravstenar!

Musik i sommarkväll - 2022

Ta in sommarens klanger i våra kyrkor. Här hittar du hela utbudet.

Holy Race - 20 augusti 2022

Holy Race, den välsignade löparfesten mellan Alsens och Offerdals kyrkor. Boka in 20 augusti och anmäl dig nu! Begränsat antal platser.

Blombukett

Minnesfonder i pastoratet

Vill du skicka en minnesgåva till någon du vill hedra minnet av? Här hittar du minnesfonderna i Krokoms pastorat.

Förtroendevalda

Svenska kyrkan är en öppen folkkyrka som styrs av folkvalda kyrkopolitiker tillsammans med biskopar, präster och diakoner.

Kyrkbladet

Tidningen från Alsen, Aspås, Föllinge, Näskott, Offerdal, Rödön och Ås församlingar. Tidningen delas ut gratis till samtliga hushåll i Krokoms pastorat, fyra gånger per år.

Rödöns församlingsråd

I Rödöns församlingsråd sitter 5 ledamöter och 2 ersättare, under ledning av ordförande Carina Grahn Hellberg, för perioden 2022-2025

Mera skoj tillsammans

Kojbyggarna är inne på andra varvet och har testat de kojor man byggt i skogen ute i Sågbodarna.

Vi vill fortsätta tillsammans

Knut Ekdahl berättar om vännernas från Tanzania besök och varför det var viktigt för dem och oss.

Bilder från Messy church i Krokom

Rapport från Kisingá

Pastor Cornelius ger en aktuell hälsning från vänförsamlingen i Tanzania.

Biblioteket i Kisingá 2016

När nya kyrkan togs i bruk i Madisi, kunde den gamla bli samlingssal och bibliotek.

Hälsocentralen en vanlig morgon. Väntrummet är utomhus. Pastor Cornelius är herden som står vakande till höger.

Hälsocentralen

Dagligen kommer 30-40 patienter till hälsocentralen.