Rödöns församling

”Rödöns församling vill med Kristus i centrum vara en öppen kyrka, där människor får uppleva gemenskap och delaktighet och blir rustade för sin vandring genom livet”

Det går även att skicka med ett böneämne via formuläret här under.

Öppen kyrka för ljuständning och samtal

Under Coronatiden finns kyrkor öppna för ljuständning, samtal och personlig andakt. Det går även att skicka med ett böneämne via formuläret här under.

Tisdagar & torsdagar 13:00–14:30 Krokoms kyrka

INSTÄLLT - Promenadgrupp i Krokom

Enkel promenad tillsammans med andra. Vi avslutar med enkelt fika tillsammans. Samling vid kyrktorget i Krokoms kyrka. Tisdagar & torsdagar 13:00–14:30 Krokoms kyrka

- Jag längtar alltid efter mötet med den andra. Att fler ska gå från meningslöshet till meningsfullhet säger Johannes Swahn-Paulsson som är nytillträdd församlingsherde i Rödöns och Ås församlingar och välkomnas vid söndagens gudstjänst i Ås kyrka.

Johannes Swahn-Paulsson, ny församlingsherde i Ås och Rödön

Rödöns församlingsråd har gett stöd till en studiemotiverade elev för att få möjlighet att gå i ”Secondary School” (gymnasiet). Den utvalda eleven heter Agnes och du kan läsa mer och följa henne på den här sidan.

Agnes får möjlighet att studera på gymnasiet

Bilder från framförandet av Requiem av John Rutter med
Sopransolist: Anna Hanning.

Bilder från konserten med Rutter!

Bilder från framförandet av Requiem av John Rutter med Rödökören och Alsen-Offerdals kyrkokör & stråkorkester under ledning av Brent Johnson och Elisabeth Claesson-trång. Sopransolist: Anna Hanning.

Var med och be tillsammans med andra. Öppen för den som vill vara med. Inga förkunskapskrav. Krokoms kyrka Tisdagar 12:30-12:50

Bön - hjärtats samtal med Gud

Handkraft i Krokom

Handkraft - 26/3 INSTÄLLT!

För dig som tycker om hantverk och vill göra skillnad för andra.

Vi sänder ut andakter via Radio Krokom onsdagar 13:30-14:00 med repris söndag 11:00. Går också att lyssna på för alla som vill från webben.

Radio- och webbsändingar från Krokom

Biskop Mikael Mogren i Västerås stift bjuder in oss alla att vara med och be. Varje dag klockan 8, 12 och 18. Stanna upp just där du är, be för vår bygd, för vårt land, för vår värld och för dem du har omkring dig.

Var med och be med oss!

Hanna Pettersson mottogs som ny kyrkoherde

Bilder och ljudklipp från söndagens högmässa i Aspås med mottagning och välkomnandet av Hanna Pettersson, vår nya kyrkoherde i Krokoms pastorat. Gudstjänsten direktsänds av Radio Krokom och finns här att lyssna på i sin helhet. Apås och Ås kyrkokörer medverkade med körsång.

Svenska kyrkan är en öppen folkkyrka som styrs av folkvalda kyrkopolitiker tillsammans med biskopar, präster och diakoner.

Förtroendevalda

Kyrkbladets förstasida för sommarnumret 2020

Kyrkbladet

Tidningen från Alsen, Aspås, Föllinge, Näskott, Offerdal, Rödön och Ås församlingar. Tidningen delas ut gratis till samtliga hushåll i Krokoms pastorat, fyra gånger per år.

Kaffebord

Mötesplatser för daglediga är INSTÄLLDA

På grund av Coronaviruset och folkhälsomyndighetens rekommendationer är alla dagledigträffar (Trivselträff, Elvakaffe, Stickcafé och Mitt på dagerträffar) inställda tills vidare.

Konfirmationsläger på stiftsgården i Undersvik sommaren 2019

Konfirmand

En väg att växa på - också i sina värderingar och val. Anmälan öppnas 24 augusti 2020! Personlig inbjudan kommer till dig från din församling efter sommaren

Bilder från Messy church i Krokom