Ås församling

Här odlas god gemenskap

Barnverksamhet i Ås

Här hittar du samlad barnverksamhet för Ås församling.

Kaffebord

Trivselträffar i Ås

Vi samtalar, sjunger och fikar tillsammans. Också en andaktsstund. Ås församlingsgård, tisdagar 11:00 udda vecka.

Klockstapeln i Ås

Stig Nilsson från Kälom har arbetat med trä i hela sitt liv. För några år sedan fick han livets utmaning: Återskapa Ås gamla klockstapel från 1500-talet som inte längre finns kvar!

Säkra gravstenar

I Krokoms pastorat har man en gigantisk uppgift framför sig: provtrycka 11 000 gravstenar!

Musik i sommarkväll - 2022

Ta in sommarens klanger i våra kyrkor. Här hittar du hela utbudet.

Blombukett

Minnesfonder i pastoratet

Vill du skicka en minnesgåva till någon du vill hedra minnet av? Här hittar du minnesfonderna i Krokoms pastorat.

En bebis i dopklänning med handen som sträcks fram.

Drop in-dop

Välkommen till drop in-dop lördag 15 oktober i Krokoms kyrka. Vi har öppet mellan klockan 10:00 och 16:00. Drop in-dop betyder att du inte behöver boka i förväg. Vi erbjuder en enkel och högtidlig dopgudstjänst. Kom som du är – själv eller med familj och vänner. Dopet är alltid gratis. Det är aldrig för sent att döpa sig.

Förtroendevalda

Svenska kyrkan är en öppen folkkyrka som styrs av folkvalda kyrkopolitiker tillsammans med biskopar, präster och diakoner.

Kyrkbladet

Tidningen från Alsen, Aspås, Föllinge, Näskott, Offerdal, Rödön och Ås församlingar. Tidningen delas ut gratis till samtliga hushåll i Krokoms pastorat, fyra gånger per år.

Kom & sjung-kören

Blandad kör för sångglada daglediga, där alla kan hänga med oavsett körvana. Vi träffas i Krokoms kyrka.