Ås församling

Här odlas god gemenskap

Barnverksamhet i Ås

Här hittar du samlad barnverksamhet för Ås församling.

Kaffebord

Trivselträffar i Ås

Vi samtalar, sjunger och fikar tillsammans. Också en andaktsstund. Ås församlingsgård, tisdagar 11:00 udda vecka

Pilgrimsbarn i Ås

Välkommen till Pilgrimsbarn i Ås. För dig i åk 2.

Klockstapeln i Ås

Stig Nilsson från Kälom har arbetat med trä i hela sitt liv. För några år sedan fick han livets utmaning: Återskapa Ås gamla klockstapel från 1500-talet som inte längre finns kvar!

Säkra gravstenar

I Krokoms pastorat har man en gigantisk uppgift framför sig: provtrycka 11 000 gravstenar!

Musik i sommarkväll - 2022

Ta in sommarens klanger i våra kyrkor. Här hittar du hela utbudet.

Holy Race - 20 augusti 2022

Holy Race, den välsignade löparfesten mellan Alsens och Offerdals kyrkor. Boka in 20 augusti och anmäl dig nu! Begränsat antal platser.

Blombukett

Minnesfonder i pastoratet

Vill du skicka en minnesgåva till någon du vill hedra minnet av? Här hittar du minnesfonderna i Krokoms pastorat.

Förtroendevalda

Svenska kyrkan är en öppen folkkyrka som styrs av folkvalda kyrkopolitiker tillsammans med biskopar, präster och diakoner.

Kyrkbladet

Tidningen från Alsen, Aspås, Föllinge, Näskott, Offerdal, Rödön och Ås församlingar. Tidningen delas ut gratis till samtliga hushåll i Krokoms pastorat, fyra gånger per år.

Kom & sjung-kören

Blandad kör för sångglada daglediga, där alla kan hänga med oavsett körvana. Start tisdag 6/9.