Kyrkogårdsförvaltningen

Välkommen att höra av dig till kyrkogårdsförvaltningen med frågor som rör begravningar, gravregister, skötsel av kyrkogårdar och övrigt som rör begravningsväsendet.

Kyrkogårdsförvaltningen

för Krokoms PASTORAT

Telefon- & besökstider:
Måndag, tisdag, torsdag  09:00-12:00
Telefon: 0640-171 00

Expedition i Krokom
Strandv. 10 B, Krokom

Postadress: Strandvägen 10 B, 835 32 KROKOM
Kyrkogårdschef: Joachim Reineke, 0640-171 05

Adm assistent: Maria Agerberg, 0640-171 02
Pernilla Jontegård,  0645-101 85

Kyrkvaktmästarna för resp. församling och kyrkogård

Läs mer om Begravningsverksamhet

Begravningsombud ->

Begravningsverksamhet

Med begravningsverksamhet menas alla de olika åtgärder som har direkt samband med förvaltningen av de allmänna begravningsplatserna. I vår organisation har pastoratet - och inte församlingarna - ansvaret för begravningsverksamheten, även om kyrkogårdarna finns lokalt i Krokoms pastorat.

I Krokoms pastorat erbjuder vi våra gravrättsinnehavare att beställa plantering av sommarblommor och höstljung samt vattning och rensning.

Planteringsavtal