Kyrkogårdsförvaltningen

Välkommen att höra av dig till kyrkogårdsförvaltningen med frågor som rör begravningar, gravregister, skötsel av kyrkogårdar och övrigt som rör begravningsväsendet.

Kyrkogårdsförvaltningen

för Krokoms PASTORAT

Expeditionen öppen: mån-fre 9-12

(sommartid tisd-torsd 9-12)

Tel 0640-171 00

Postadress: Strandvägen 10 B, 835 32 KROKOM

Besöksadress: Strandvägen 10 B, Krokom

Kyrkogårdschef: Joachim Reineke, 0640-171 05

Adm assistent: Maria Agerberg, 0640-171 02
Pernilla Jontegård,  0645-101 85

Kyrkvaktmästarna för resp. församling och kyrkogård

Ordförande i fastighets- och begravningsutskottet: Carina Grahn Hellberg, 0640-100 88, 070-512 44 81

Läs mer om Begravningsverksamhet

Begravningsverksamhet

Med begravningsverksamhet menas alla de olika åtgärder som har direkt samband med förvaltningen av de allmänna begravningsplatserna. I vår organisation har pastoratet - och inte församlingarna - ansvaret för begravningsverksamheten, även om kyrkogårdarna finns lokalt i Krokoms pastorat.

Efter den 15 augusti 2019 kommer gravrätter och gravstenar återtas som saknar gravrättsinnehavare. Där gravrättsinnehavare finns men som inte ännu åtgärdat sina gravstenar kommer även dessa gravvårdar att tas bort. Om du har anknytning till gravar där vi söker gravrättsinnehavare - ta kontakt med oss på pastorsexpeditionen.

Säkra din gravsten!