Svenska kyrkan, Kristianstad

23-28 april träffar biskopen församlingsbor, förtroendevalda och medarbetare för att fira gudstjänster och föra samtal om vad det är att vara kyrka idag.

Biskopsvisitation

Fredag 26/4 12.15

Orgelbaguette

Fredag 26/4 12.15

Påsktiden drar igång och vårvädret väntar oss med spännande påskevenemang och utomhusaktiviteter. I detta blad kan du läsa om allt som händer i kyrkan från påsk fram till midsommar.

Programbladet

På en pilgrimsvandring vårdar du både kropp och själ. Samtidigt stillar du din nyfikenhet. Vem möter du bortom vägkröken, och inom dig? Anmälan krävs!

Pilgrim för en dag

Sinnesromässan är en enkel mässa där gemenskap, enkelhet och sinnesro står i centrum. Musik har en given plats, liksom tystnaden och bönen.

Sinnesromässa

Här kan du hämta informationsskriften 'Om begravning'  som förklarar hur begravningar fungerar i Sverige. Finns på flera språk samt inläst på svenska.

Om begravning på flera språk

Här kan du hämta informationsskriften 'Om begravning' som förklarar hur begravningar fungerar i Sverige. Finns på flera språk samt inläst på svenska.

Alla våra grupper startar vecka 4.

Barn, ungdom & familj

Välkommen till våra mötesplatser för barn, unga och vuxna! Här kan barn och unga lära känna nya människor och vuxna utbyta tankar, funderingar, erfarenheter och skapa nya kontakter. Kontakta oss om du vill veta mer om våra grupper. Alla våra grupper startar vecka 4.

Nu har arbetet påbörjats att omgestalta kyrkogården runt Heliga Trefaldighets kyrka för att skapa en fin miljö som kommer att förskönas med träd och buskar till en grön oas mitt inne i staden.

Omgestaltningen av Heliga Trefaldighets kyrkogård.

Våra Öppettider

OBS. 23/4 efterm., och 25/4 är församlingshemmet stängt.

Receptionen har följande öppettider:
Måndag-onsdag 10.00-12.00, 13.00-15.00
Torsdag 13.00-15.00
Fredag 10.00-12.00, 13.00-15.00

Pastoratsexpeditionen har följande öppettider:
Måndag-onsdag 10.00-12.00, 13.00-15.00
Torsdag 13.00-15.00