Svenska kyrkan, Kristianstad

Svenska kyrkan, Kristianstad Besöksadress: BOX 153, 29122 KRISTIANSTAD Telefon: +46(44)7806400 E-post till Svenska kyrkan, Kristianstad Webbplats

Svenska kyrkan, Kristianstad

Det finns en ledig tjänst som komminister i barn- och ungdomsarbetslaget. Se våra videos och inse varför vi behöver just dig!

Vi behöver dig!

Här kan du ladda ner vår konfirmandfolder och välja vilken grupp du vill vara med i.

Konfirmand 2016-2017

Nu har vi flyttat in i vårt nya församlingshem!
Välkommen till Hertig Carls gata 3

Församlingshemmet

Nu har vi flyttat in i vårt nya församlingshem! Välkommen till Hertig Carls gata 3

Fredag 17 juni 2016 släpps musikvideon med Dogge Doggelito, som gjordes den 22 april i Mariakyrkan i Åhus.

Musikvideo Trosbekännelsen

Gudstjänsten är hjärtat i församlingens liv. Vi firar flera olika sorters gudstjänster.

Gudstjänst

Svenska kyrkan i Kristianstad har ett rikt och varierat musikliv.
Vi arrangerar konserter och har en bred körverksamhet.
Är du intresserad av att sjunga i kör?
Då är du välkommen att ta kontakt med någon av våra musiker.

Körer och musik

Svenska kyrkan i Kristianstad har ett rikt och varierat musikliv. Vi arrangerar konserter och har en bred körverksamhet. Är du intresserad av att sjunga i kör? Då är du välkommen att ta kontakt med någon av våra musiker.