Programbladet

Sommaren på intåg! I detta blad finns en rad härliga sommarkonserter som går av stapeln i juli och augusti, och missa inte sommarkyrkan i Norra Åsum och Heliga Trefaldighet där vi håller trevliga gemensamma aktiviteter såsom caféer, samtal och musikinslag med program och m.m. Njut av sommarprakten!

Har du inte fått programbladet så finns det tillgängligt i våra kyrkor och församlingshem. Det går även att ladda ner som pdf längre ner på denna sida. Har du inte möjlighet att hämta programbladet är du välkommen att kontakta vår expedition på 044-780 64 00, eller E-post så skickar vi hem det till dig.

Syftet med informationsbladet är att vi vill ge en utökad och tydlig information om vad som händer i våra församlingar. I det aktuella bladet hittar du information om allt som händer inom Svenska kyrkan i Kristianstad fram till slutet av augusti.

Vårt informationsblad ges i normala fall ut 5 gånger per år. Det aktuella programbladet är Nr 3 2022. Nästa nummer kommer ut den 28 augusti 2022 och finns då att hämta i våra kyrkor och församlingshem. Vi hoppas att ni både skall få tydlig information om verksamheten och fördjupning i tron.