Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Svenska kyrkan Kristianstad Besöksadress: Hertig Carls gata 3, 29132 Kristianstad Postadress: BOX 153, 29122 KRISTIANSTAD Telefon:+46(44)7806400 E-post till Svenska kyrkan Kristianstad

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Programbladet

En ny termin börjar. Många trevliga verksamhetsgrupper, spännande evenemang och sköna konserter finns inbokade. I detta blad kan du läsa om allt som händer i kyrkan fram till påsk.

Informationsbladet finns att hämta i våra kyrkor och församlingshem. Det går även att ladda ner som pdf längre ner på denna sida. Har du inte möjlighet att hämta programbladet är du välkommen att kontakta vår expedition på 044-7806400, eller E-post så skickar vi hem det till dig.

Syftet med informationsbladet är att vi vill ge en utökad och tydlig information om vad som händer i våra församlingar. I det aktuella bladet hittar du information om allt som händer inom Svenska kyrkan i Kristianstad fram till mitten av april.

Vårt informationsblad ges ut 5 gånger per år. Det aktuella programbladet är Nr 1 2020. Nästa nummer kommer ut den 26 mars 2020. Vi hoppas att ni både skall få tydlig information om verksamheten och fördjupning i tron.