Programbladet

Sommaren är på ingång med efterlängtade utomhusaktiviteter samtidigt som vi lär av nya förhållningssätt under dessa tider. I detta blad finner du mängder av sommaraktiviteter med sommarcaféer, konserter och gudstjänster som inte behöver distans inom två meter.

Informationsbladet finns att hämta i våra kyrkor och församlingshem. Det går även att ladda ner som pdf längre ner på denna sida. Har du inte möjlighet att hämta programbladet är du välkommen att kontakta vår expedition på 044-7806400, eller E-post så skickar vi hem det till dig.

Syftet med informationsbladet är att vi vill ge en utökad och tydlig information om vad som händer i våra församlingar. I det aktuella bladet hittar du information om allt som händer inom Svenska kyrkan i Kristianstad fram till mitten av april.

Vårt informationsblad ges ut 5 gånger per år. Det aktuella programbladet är Nr 3 2020. Nästa nummer kommer ut sista helgen i augusti 2020 och delas ut till samtliga hushåll. Vi hoppas att ni både skall få tydlig information om verksamheten och fördjupning i tron.