Dop | konfirmation | vigsel | begravning

Svenska kyrkan

Konfirmation 2022-2023

Här kan du läsa om årets alla konfirmandgrupper, finna svar på frågor, samt anmäla dig.

Dop

Dopet är en högtid som är förknippad med stor glädje. ”Vi välkomnar dig i Guds familj och tar emot dig med kärlek och förväntan”. Med de orden välkomnas en ny medlem i Svenska kyrkan i samband med dopet. Och alla är välkomna – barn som vuxen!

Vigsel

Bröllop är fest! Ett minne för livet. Att gifta sig borgerligt eller kyrkligt ger samma legitimitet, men i kyrkan ber vi också om Guds välsignelse över äktenskapet.

Begravning

När en närstående har lämnat oss är det viktigt att få ta ett sista farväl. I kyrkan gör vi det i en begravningsgudstjänst då vi överlämnar den som dött till Gud. Under gudstjänsten får vi tillfälle att sörja, visa kärlek och respekt.

Uthyrning av lokaler

Behöver du lokal för dop-, begravningskaffe? OBS. Vi hyr ej ut till privata fester.