Barnkören Solstrålarna

En kör för alla sångglada 5-6-åringar. Vi sjunger på tisdagar i Stefanskyrkan kl 16.45-17.30.

Barnkören Solstrålarna vänder sig till 5-6 åringar. Här får barnen på ett lekfullt sätt får jobba med gruppsång, rytmik och sånglekar. I den här gruppen får barnen med musikens hjälp öva på att lyssna på varandra, öva rytmik, koncentration och melodi. Till grund för allt vi arbetar med ligger sångglädje och gemenskap.

Mia och Hilda, som leder kören, har jobbat länge med musik, teater och sång på olika sätt. Hilda har bland annat spelat ett hundratal föreställningar som Pippi Långstrump och Mia har skrivit massor av härliga låtar (sök på Köräventyret på Spotify) som sjungs av barnkörer i hela Sverige!

Denna barnkör är kostnadsfri men anmälan krävs, fyll i formuläret nedan. Inga vuxna och/eller småsyskon kan vara med i salen på dessa övningar, utan de får vara i angränsande lokal och vänta, pyssla och umgås.  Välkommen!

TID OCH PLATS

Vårterminen 2024 startar 23 januari.

Ålder: 5-6 år
Tid: Tisdagar kl 16.45-17.30.
Plats: Stefanskyrkan i Vanadislunden, Frejgatan 20 b

Uppehåll vid skollov och röda dagar.

Vi träffar er gärna digitalt! Följ oss på YouTube, där lägger vi upp roliga sång- och lekfilmer under tiden vi inte kan träffas. 

Kören Solstrålarna är nu fullbokad. Men du kan göra en intressanmälan om vi får avbokning.

Barnkören Joy

Joy – en barnkör full av sångglädje för dig som går i årskurs 1-3!

Dela lika och rädda liv

Var tionde människa i världen saknar sitt dagliga bröd trots att det finns tillräckligt med resurser för att alla ska kunna äta sig mätta. Du kan vara med och förändra det.

Läs mer och ge en gåva