Voices of Joy

Den här kören har genomgått en förändring under pandemin och består numera bara av kvinnor men målsättningen är densamma! Glädje och hög ambition står i centrum när vi sjunger och vi jobbar med flerstämmighet, sångteknik och sceniskt uttryck.

Vi söker dig som har körerfarenhet och som med stöd av andra kan hålla en egen stämma. För vidare information och anmälan kontakta körledare. Vi övar varannan vecka jämna måndagar.

Det här är en kör för alla kvinnor som älskar att sjunga och där glädjen står i centrum. Stående inslag är sångteknik och stämmor men vi jobbar också med uttryck och gemensam körklang.

Vi övar på dynamik och att hitta volymen i sin egen röst. Repertoaren kommer att vara bred med viss betoning på pop och gospel. Körrepetitionerna byggs upp liknande ett träningspass, med uppvärmning av rösten, kroppen och andningen före själva repetoaren. Vi sjunger och blandar olika låtar och stilar.

Fördelen med att sjunga i kör, förutom gemenskapen, är att deltagarna inte behöver vara superduktiga med fina soloröster. Här bygger vi istället en gemensam röst, där vi tar hjälp av varandras unika toner och styrkor. I S:t Johannes församling satsar vi också mycket på musiken och körerna sjunger ofta till kompband på våra gudstjänster, vilket gör det extra roligt.

Terminsstart 29 augusti 2022

Tid: Måndagar jämna veckor 18.45-21.00
Plats: Stefanskyrkan i Vanadislunden (Frejgatan 20 B)

Kostnadsfritt

Anmäl dig till höstens körövningar!

Är du medlem i Svenska kyrkan?

Sprid ditt ljus - en julhälsning från Voices of Joy

Denna vinter kunde vi inte bjuda in till en julkonsert som vi tänkt. Därför kommer här istället en inspelad julhälsning från vår kör Voices of Joy som övat via Zoom denna höst och vinter. God Jul önskar vi er alla!

Foto: Jessica Mossberg

Musikprogram 2022

Vi bjuder på ett brett utbud av musikevenemang med hög konstnärlig kvalitet. Nedan ser ni vårt konsertutbud för sommaren och hösten 2022!

Stefanskyrkans Vokalensemble

En kör för dig som har hög ambitionsnivå, bra gehör och som längtar efter att få sjunga olika musikstilar.

Ta del av vårt nyhetsbrev

Ta del av vår verksamhet och inbjudningar till våra gudstjänster, konserter och evenemang direkt i din inkorg, helt gratis! Du kommer motta ett e-postutskick ungefär en gång i månaden.

Vi tror på alla människors lika värde. Vi gör skillnad.