Körer

Ett rikt konsertliv, körer för alla i en omfattande musikverksamhet. Allt detta hittar du i S:t Johannes församling. Ingen audition, det är bara att dyka upp!

I församlingen finns det fem körer. Körerna medverkar i mässor och gudstjänster samt ger konserter vid ett flertal tillfällen per år.

ha en mycket frekvent närvaro samt att delta i de framträdanden som körerna gör. Det är en av förutsättningarna för att få till stånd en stabil och utvecklande verksamhet.

Alla är välkomna och det är kostnadsfritt att delta i barn- och ungdomskörsverksamheten, men som medlem (eller förälder till yngre barn) åtar man sig att ha en mycket frekvent närvaro samt att delta i de framträdanden som körerna gör. Det är en av förutsättningarna för att få till stånd en stabil och utvecklande verksamhet.

Ingemar Berglind

Arvid Elenäs