Barnkören Happy

En barnkör för dig som går i årskurs 4-7 och som älskar att sjunga och uttrycka dig genom sång och musik.

Happy är en kör för sångintresserade barn som vill utveckla sin röst, musikalitet och kreativitet tillsammans med andra. Vi sjunger blandad repertoar och har ofta inslag av rörelse och dans.​ Vi sjunger sånger som rör den kristna tron, relationen till varandra, livet och Gud.

Vi börjar övningar med fika tillsammans i församlingssalen. Därefter sjunger vi inne i kyrkorummet. Kören medverkar regelbundet i Stefanskyrkans gudstjänster samt ger konserter och föreställningar tillsammans med barnkören Joy.

S:t Johannes församling satsar mycket på musiken och körerna ackompanjeras alltid av en eller flera musiker. Att sjunga i kör är ett samspel mellan flera personer. Tillsammans skapar vi ett gemensamt sound med hjälp av varandras unika röster och kvalitéer. Barnkören Happy leds av Martina Möllås, sång- och körpedagog, samt Maria Sandell, rytmik- och körpedagog.

detaljerna Terminstart HT 2021, terminsstart 6 september

Ålder: Årskurs 4 till 7
Tid: Måndagar kl 16.00-17.00
Plats: Stefanskyrkan i Vanadislunden (Frejgatan 20B)
Körledare: Martina Möllås, sång- och körpedagog, samt Maria Sandell, rytmik- och körpedagog.

Sjung med oss till hösten! Gör din intresseanmälan här:

För mer information kontakta

Martina Möllås