Barnkören Happy

En kör med ambitioner för sångsugna barn- och ungdomar i årskurs 3–6, som vill satsa på sin sång.

Happy är en kör med ambitioner för sångsugna barn och ungdomar som vill satsa på sin sång genom att jobba fokuserat på repetitionerna och delta mycket i församlingens verksamhet.

Vi sjunger blandad repertoar och ger en god grund för notförståelse. Kören medverkar regelbundet i Stefanskyrkans gudstjänster samt ger konserter.

Fördelen med att sjunga i kör, förutom gemenskapen, är att deltagarna inte behöver vara superduktiga med fina soloröster. Här bygger vi istället en gemensam röst, där vi tar hjälp av varandras unika toner och styrkor. I S:t Johannes församling satsar vi också mycket på musiken och körerna sjunger alltid med kompband på våra gudstjänster, vilket gör det extra roligt.

detaljerna

Ålder: Årskurs 3 till 6
Tid: Måndagar kl 16.15-17.15 (Vi börjar med fika)
Plats: Stefanskyrkan i Vanadislunden (Frejgatan 20B)