Barnkören Happy

En barnkör för dig som går i årskurs 4-7 och som älskar att sjunga och uttrycka dig genom sång och musik.

Happy är en kör för sångintresserade barn som vill utveckla sin röst, musikalitet och kreativitet tillsammans med andra. Vi sjunger blandad repertoar och har ofta inslag av rörelse och dans.​ Vi sjunger sånger som rör den kristna tron, relationen till varandra, livet och Gud.

Vi börjar övningar med fika tillsammans i församlingssalen. Därefter sjunger vi inne i kyrkorummet. Kören medverkar regelbundet i Stefanskyrkans gudstjänster samt ger konserter och föreställningar tillsammans med barnkören Joy.

S:t Johannes församling satsar mycket på musiken och körerna ackompanjeras alltid av en eller flera musiker. Att sjunga i kör är ett samspel mellan flera personer. Tillsammans skapar vi ett gemensamt sound med hjälp av varandras unika röster och kvalitéer. Barnkören Happy leds av Martina Möllås, sång- och körpedagog, samt Maria Sandell, rytmik- och körpedagog.

Terminstart HT 2022, 29 augusti

Ålder: Årskurs 4 till 7
Tid: Måndagar kl 16.00-17.00
Plats: Stefanskyrkan i Vanadislunden (Frejgatan 20B)
Körledare: Martina Möllås, sång- och körpedagog, samt Maria Sandell, rytmik- och körpedagog.

Sjung med oss! Gör din anmälan här:

Levande musik med våra orkestrar

I våra gudstjänster och vid flera konserter under året får vi njuta av vacker musik framförd av våra fantastiska orkestrar. Vi har två egna husband och vi har två kontraktsorkestrar; Stockholms Blåsorkester och Stockholms Akademiska orkester som alla bjuder på fantastisk variation och bredd i sin repertoar.

Sjung med oss

Ett rikt konsertliv, körer för alla i en omfattande musikverksamhet. I S:t Johannes församling satsar vi mycket på musiken och körerna sjunger ofta med kompband på våra gudstjänster, vilket gör det extra roligt.

Vi tror på alla människors lika värde. Vi gör skillnad.