Barnkören Joy

Joy – en barnkör full av sångglädje för dig som årskurs 1-3!

I barnkören Joy flödar sångglädjen och vi sjunger sånger i olika musikstilar. I den här kören får du på ett lekfullt sätt upptäcka och utveckla din röst tillsammans med andra barn. Vi låter ofta kroppen vara med i rörelse och dans. Vi sjunger sånger som rör den kristna tron, relationen till varandra, livet och Gud.

Vi börjar övningar med fika tillsammans i församlingssalen. Därefter sjunger vi inne i kyrkorummet. Kören medverkar regelbundet i Stefanskyrkans gudstjänster samt ger konserter och föreställningar tillsammans med barnkören Joy.

S:t Johannes församling satsar mycket på musiken och körerna ackompanjeras alltid av en eller flera musiker. Att sjunga i kör är ett samspel mellan flera personer. Tillsammans skapar vi ett gemensamt sound med hjälp av varandras unika röster och kvalitéer.

Barnkören Joy leds av Maria Sandell, rytmik- och körpedagog samt Martina Möllås, sång- och körpedagog.

detaljerna terminsstart Ht 6 september 2021

Ålder: Skolår 1-3.
Tid: Måndagar kl 17.00-18.00
Plats: Stefanskyrkan i Vanadislunden (Frejgatan 20B)
Körledare: Maria Sandell, rytmik- och körpedagog samt Martina Möllås, sång- och körpedagog.

Anmäl dig här till höstens körövningar!

Foto: Jessica Mossberg

För mer information kontakta