Barnkören Joy

För sångglada barn i förskoleklass upp till årskurs 2. Ingen audition, alla är välkomna!

I barnkören Joy flödar sångglädjen och vi sjunger sånger i olika musikstilar. I den här kören får du upptäcka och utveckla din röst tillsammans med andra barn.

Kören medverkar regelbundet i Stefanskyrkans gudstjänster samt ger konserter.

Fördelen med att sjunga i kör, förutom gemenskapen, är att deltagarna inte behöver vara superduktiga med fina soloröster. Här bygger vi istället en gemensam röst, där vi tar hjälp av varandras unika toner och styrkor. I S:t Johannes församling satsar vi också mycket på musiken och körerna sjunger alltid med kompband på våra gudstjänster, vilket gör det extra roligt.

detaljerna

Terminsstart 3 september

Ålder: Förskoleklass upp till årskurs 2
Tid: Måndagar kl 17.00-18.00 (vi börjar med att fika)