Meny

Barnkören Joy - För barn i klass 1-3

För sångglada barn i första klass upp till årskurs 3. Ingen audition, alla är välkomna!

Här kommer en sommarhälsning från församlingens barnkörer Joy och Happy. "Sand överallt" heter låten, skriven av Laleh. Denna sång skulle ingått i föreställningen vi skulle gjort i mars, som fick ställas in p.g.a Corona. Vi hoppas kunna genomföra föreställningen längre fram istället. Denna sommarhälsning är speciellt riktad till alla dem vi inte har haft möjlighet att träffa nu under denna vår.

I barnkören Joy flödar sångglädjen och vi sjunger sånger i olika musikstilar. I den här kören får du på ett lekfullt sätt upptäcka och utveckla din röst tillsammans med andra barn. Vi låter ofta kroppen vara med i rörelse och dans. Övningstillfällena inleds i församlingssalen i Stefanskyrkan (Herdens kapell) med femton minuters fruktmellis och umgänge med de andra barnen. Därefter börjar körsången inne i kyrkan.

Kören medverkar regelbundet i Stefanskyrkans gudstjänster samt ger konserter och föreställningar tillsammans med barnkören Happy. S:t Johannes församling satsar mycket på musiken och körerna ackompanjeras alltid av en eller flera musiker. Under höstterminen jobbar vi inför en stor Luciakonsert i S:t Johannes kyrka. På vårterminen gör vi en musikalliknande föreställning med inslag av teater och dans.

Att sjunga i kör är ett samspel mellan flera personer. Tillsammans skapar vi ett gemensamt sound med hjälp av varandras unika röster och kvalitéer.
Barnkören Joy leds av Jill Nordin och Martina Möllås, båda utbildade sång- och körpedagoger vid Malmö musikhögskola. Tillsammans planerar och utformar de verksamheten utifrån gruppen och den enskilde individens behov och möjligheter.  

detaljerna

Ålder: Skolår 1-3.
Tid: Måndagar kl 17.00-18.00 (vi börjar med att fika)
Plats: Stefanskyrkan i Vanadislunden (Frejgatan 20B)
Körledare: Jill Nordin

Foto: Jessica Mossberg
Bild: Jessica Mossberg

Älskar du att sjunga?

Välkommen att sjunga med oss! Gör din intresseanmälan här:

För mer information kontakta

Jill Nordin

Jill Nordin

S:t Johannes församling

Musiker och körledare