Barnkören Joy

Joy – en barnkör full av sångglädje för dig som går i årskurs 1-3!

I barnkören Joy flödar sångglädjen och vi sjunger sånger i olika musikstilar. I den här kören får du på ett lekfullt sätt upptäcka och utveckla din röst tillsammans med andra barn. Vi låter ofta kroppen vara med i rörelse och dans. Vi sjunger sånger som rör den kristna tron, relationen till varandra, livet och Gud.

Vi börjar övningar med fika tillsammans i församlingssalen. Därefter sjunger vi inne i kyrkorummet. Kören medverkar regelbundet i Stefanskyrkans gudstjänster samt ger konserter och föreställningar tillsammans med barnkören Joy.

S:t Johannes församling satsar mycket på musiken och körerna ackompanjeras alltid av en eller flera musiker. Att sjunga i kör är ett samspel mellan flera personer. Tillsammans skapar vi ett gemensamt sound med hjälp av varandras unika röster och kvalitéer.

Barnkören Joy leds av Maria Sandell, rytmik- och körpedagog samt Martina Möllås, sång- och körpedagog.

Terminsstart Ht 29 augusti 2022

Ålder: Skolår 1-3.
Tid: Måndagar kl 17.00-18.00
Plats: Stefanskyrkan i Vanadislunden (Frejgatan 20B)
Körledare: Maria Sandell, rytmik- och körpedagog samt Martina Möllås, sång- och körpedagog.

Anmäl dig här till höstens körövningar!

Foto: Jessica Mossberg

Musikprogram 2022

Vi bjuder på ett brett utbud av musikevenemang med hög konstnärlig kvalitet. Nedan ser ni vårt konsertutbud för sommaren och hösten 2022!

Sjung med oss

Ett rikt konsertliv, körer för alla i en omfattande musikverksamhet. I S:t Johannes församling satsar vi mycket på musiken och körerna sjunger ofta med kompband på våra gudstjänster, vilket gör det extra roligt.

Vi tror på alla människors lika värde. Vi gör skillnad.