Other languages with Google Translate

Jobba med oss

När du arbetar med oss är du en del av en stor helhet. Du har ungefär 22 000 kollegor, från Karesuando i norr till Källstorp i söder, och på många ställen i hela världen.

VI JOBBAR PÅ MÅNGA OLIKA ARBETSPLATSER

• Många jobbar i en församling, där den viktigaste arbetsuppgiften är att möta människor.
  • Andra jobbar i något av de 13 stiften, som församlingarna tillhör.
  • På kyrkokansliet i Uppsala arbetar vi med frågor som är gemensamma för hela Svenska kyrkan.
  • Vi finns också i andra länder. Svenska kyrkan i utlandet består av våra församlingar utomlands, där vi möter svenskar som bor där eller reser.
  • Och genom vårt internationella arbete kan du arbeta inom en rad olika områden hos våra samarbetspartners.