Svenska kyrkan i Järna - Nås - Vansbro - Äppelbo

Välkommen till Järna med Nås och Äppelbo församling. Vi finns för dig i livets alla skeden.

Andakter i ord och ton.

INFÖR HELGEN - Digitala andakter

Andakter i ord och ton.

Våra kyrkor är öppna för möjlighet till stillhet och enskild andakt:
måndag – fredag kl. 09.00 – 16.00, söndag kl. 10.00 – 12.00.

Kyrkorna är öppna!

Våra kyrkor är öppna för möjlighet till stillhet och enskild andakt: måndag – fredag kl. 09.00 – 16.00, söndag kl. 10.00 – 12.00.

Trevlig läsning om församlingens många olika verksamheter.

Församlingsbladet

Trevlig läsning om församlingens många olika verksamheter.

Här lägger vi löpande ut filmade andakter, webbkyrkis m.m.

Välkommen till vår YouTube-kanal

Här lägger vi löpande ut filmade andakter, webbkyrkis m.m.

Här hittar du tidigare sända digitala andakter, musik, julkrubba, lucia och Tankar till tröst.

Arkiv - Digitala andakter och musik

Sångstund, pyssel och sagostund!

Arkiv - Webbkyrkis

Sångstund, pyssel och sagostund!

Närbild på valurna och en kvinnohand som lägger ner ett vitt kuvert. I bakgrunden syns ett grönt valbås lite suddigt.

Kyrkovalet - demokrati i kyrkan

Söndagen den 19 september 2021 är det val i Svenska kyrkan. Alla medlemmar som är 16 år och äldre kan rösta om hur de vill att Svenska kyrkan ska styras. Här hittar du information om hur och var du röstar och övergripande information om nomineringsgrupper och kandidater i valet. Valresultatet kommer också att publiceras här.

Vi lever alla under samma himmel och har samma rättigheter. Tillsammans med kyrkor och organisationer arbetar Act Svenska kyrkan långsiktigt mot fattigdom, förtryck och orättvisor, och agerar snabbt när katastrofen inträffar.

Act Svenska kyrkan

Utifrån det rådande läget med ökad smittspridning av covid-19 måste vi lägga om våra verksamheter. Läs här för mer info.

Information i coronatider

På bönewebben kan du be en bön eller tända ett ljus. Kanske för en närstående eller någon långt bort. Någon frisk eller någon sjuk. För dig själv eller för någon annan.

Be en bön eller tänd ett ljus på bönewebben

Veckans program

Läs vår annons i Vansbrobladet.

PASTORSEXPEDITION

Telefontider