Grimetons kyrka vy från sydost 2012

finns öster om Varberg och består av 6 socknar med varsin kyrka

Rolfstorps kyrka maj 2016

Vägkyrkor 2024

Rolfstorps kyrka är öppen 8-14 juli och Nösslinge kyrka är öppen 18-21 juli se nedan för mer information.

En solnedgång speglas i sjöns vattenyta.

Musik i sommartid

Musiken är en Guds gåva och Gud talar i glädje och sorg genom ord och toner. Missa inte all härlig musik som möter dig i kyrkorna nu i sommar.

Personal på plats i sommar

Här ser du vilka personer som finns tillgängliga under semestern

Präster

Heléne Enarsson 0340-664081, Johannes Ivarsson 0340-664082

Bokning telefon

Maria Edvinsson 0340-664086

Klargörande

Angående SVT artikel 18/6

En grupp äldre personer är ute och promenerar tillsammans på en cykelväg vid en landsväg.

Promenera i Himledalen

Vi har utökat med två tillfällen den 15/8 och den 29/8 fortsätter vi med våra promenader. Vi startar kl.10.00 vid församlingshemmet i Rolfstorp och promenerar i lugnt tempo ca. 45 min sedan avslutar vi med fika i församlingshemmet. Känn dig varmt välkommen!

Någon tar soppa ur en stor kastrull.

Sopplunch

Nu har vi uppehåll i soppluncherna över sommaren men vi startar upp igen den 3 september 12.30. Varmt välkommen!

Morgonbönen startar igen den 6/8

Då ber vi tillsammans varje tisdagsmorgon.

Nätvandrarchatten, Regnbågslinjen och Kyrkans SOS

Här finns vi och vill lyssna på och prata med dig - Kyrkans SOS för alla och nätvandrarchatten för dig som är ungefär mellan 12 och 25 år. Regnbågslinjen riktar sig till dig som definierar dig inom HBTQI-spektrumet, till anhöriga, närstående och allierade till HBTQI-personer.

Ekekullen

Boende, besökande, anhörig eller personal på Ekekullen ! Gudstjänsten är på torsdagar varannan vecka kl.10.45-11.15.

Utsatt för övergrepp?

Sexuella övergrepp eller trakasserier är aldrig ok

Miljörutan

Församlingens arbete för hållbar utveckling och miljötips