Foto: Johannes Ivarsson

Konfirmation

Hej på dig! Välkommen till första träffen 22 september 17:00 i Rolfstorps församlingshem. Sista dagen för anmälan till konfa är 15 september till Johannes.

Det år du fyller 15 har du chansen du inte vill missa! Vill du upptäcka livets hemligheter tillsammans med oss?

*Funkar bön?
*Vem är Jesus och varför pratar folk om honom?
*Vad är meningen med livet?
*Vad händer efter döden?
*Finns det någon för alla?
*Finns Gud?

Vill du dessutom åka på läger, träffa kompisar och uppleva något du kommer att minnas hela livet?

…Då borde du bli (om du inte redan är det förstås)…
KONFIRMAND

Yes. Nu börjar vi snart årets konfagrupp. Välkommen till första träffen den 22 september 17:00 i Rolfstorps församlingshem. Välkomnande av konfirmander sker i gudstjänsten den 25 september kl. 18:00 i Rolfstorps kyrka. Naturligtvis är familj, släkt och kompisar välkomna till gudstjänsten.  Dagläger 29 september på Påarps gård. Två läger och konfirmation i slutet av maj. Där emellan kommer det hända en massa bra saker, fika, häng, prat om livet och Gud, gudstjänster mm. Konfaåret är för dig som börjar åttan i höst.

Frågor? Speciella behov? Kom med dom till mig!

Johannes: ring 0340-66 40 82 el  sms 070-307 30 11

Vi ses!