Nätvandrarchatten, Regnbågslinjen och Kyrkans SOS

Här finns vi och vill lyssna på och prata med dig - Kyrkans SOS för alla och nätvandrarchatten för dig som är ungefär mellan 12 och 25 år. Regnbågslinjen riktar sig till dig som definierar dig inom HBTQI-spektrumet, till anhöriga, närstående och allierade till HBTQI-personer.

Ring till SOS-telefonen 0771-800 650 varje dag, året om, eller skriv till SOS-brevlådan.

Nätvandrarchatten är öppen måndagar och onsdagar klockan 19.00-22.00. 

Står det att chatten är stängd när det ska vara öppet kan det hjälpa att refresha sidan. Om det står att det är kö när du försöker chatta med oss, så beror det på att alla nätvandrare sitter med så många chattar som det är möjligt just då, men om du väntar kvar så öppnar vi upp för att prata med dig så fort det är möjligt. 

Du får prata om precis vad du behöver och vill. Du är välkommen om du bara vill småprata med någon trygg vuxen, eller om du vill prata om något som känns svårt och jobbigt för dig. För oss spelar det ingen roll vilket kön du identifierar dig som, vilken religion eller tro du känner dig hemma i, eller om du inte tror på något eller någon alls.

Gå till SOS och chatten

 

Regnbågslinjen är en samtalsjour via telefon och digitala brev. Volontärerna som svarar är HBTQI-personer som är utvalda och utbildade för att möta dig där du befinner dig.
Regnbågslinjen riktar sig till dig som definierar dig inom HBTQI-spektrumet, till anhöriga, närstående och allierade till HBTQI-personer.

https://kyrkanssos.se/hitta-hjalp/regnbagslinjen/https://kyrkanssos.se/hitta-hjalp/regnbagslinjen/