Du hör genom dopet hemma hos Gud.

På den här sidan har vi för vana att lägga upp bilder på dem som döps i Himledalens kyrkor. Välkomna in i kyrkans gemenskap!

Mitt dop berättar dels om att jag hör ihop med alla döpta i alla tider, dels talar det om vad jag har fått som gåva, vad som är mitt: Gemenskap, hopp och glädje från Gud.

Vill du boka tid för dop kan du ringa 0340-66 40 86 månd-tisd och torsd-fred kl 9-12.

”Ty liksom kroppen är en och har många delar och alla de olika kroppsdelarna bildar en enda kropp, så är det också med Kristus. Med en och samma Ande har vi alla döpts att höra till en och samma kropp.” Första Korinthierbrevet 12:12-13

dopklänning

Dopklänning i linne Bild: Maria Edvinsson

Församlingen har dopklänning och dopmössa att låna ut om ditt barn döps i någon av våra kyrkor.

Ring 0340-664086 (må-ti och to-fr kl 9-12) om du vill veta mer.

Dopmössor i linne Bild: Maria Edvinsson