Göteborgs Haga församling

Göteborgs Haga församling

Haga är en liten församling med stor plats för alla - en öppen mötesplats där människor kan ges möjlighet att erfara möte med Gud, där vi kan möta varandra som människor och där varje människa ges möjlighet att möta sig själv.

Här kan du komma till gudstjänst söndag klockan 11 eller onsdag kl 18. Söker du stillhet och tystnad är kyrkan säkrast öppen måndag till torsdag 11-15, samt lördagar 11-13.

25 februari kl 11 i högmässan mottager Haga församling Regnbågsnyckeln för sitt arbete med mångfald och hbtq+.

2 söndagen i fastan

4 mars kl 11 spelar Haga Brass i gudstjänsten. Ulrike Heider leder oss i psalmerna och Cecilia Nyholm predikar. Temat för denna söndag är Kampen mot ondskan.

3 söndagen i fastan

Välkommen att med oss ta dig an några av bibelns teman och texter på olika sätt ur ett feministiskt perspektiv. Onsdagar kl 18:45 efter veckomässan, 28/2, 14/3 och 21/3.

Befriande bibelläsning

Den 21 februari visar vi filmen Sameblod.

Tala film i Haga

Film gestaltar liv, ifrågasätter mina mönster. Provocerar mina livsval och lockar till att se livet från en annan horisont. Den 21 februari visar vi filmen Sameblod.

Marco med vänner.
Opera, romans och musikal utlovas. Marco Stella baryton och Lisa Fröberg piano

Lördagsmusik 24 februari kl. 14

Marco med vänner. Opera, romans och musikal utlovas. Marco Stella baryton och Lisa Fröberg piano

Unga musiker från Högskolan för Scen och Musik. Cathrina Stålklint präst.
I församlingshemmet serveras det en god soppa efteråt.

Lunchmusik 21 februari kl. 12

Unga musiker från Högskolan för Scen och Musik. Cathrina Stålklint präst. I församlingshemmet serveras det en god soppa efteråt.

Från 1 januari 2018 uppgår Haga församling i ett nybildat pastorat.

Göteborgs Domkyrkopastorat

Från 1 januari 2018 uppgår Haga församling i ett nybildat pastorat.

Från 28/12-17 har församlingen nya swishnummer.

Nya Swishnummer

Från 28/12-17 har församlingen nya swishnummer.