Göteborgs Haga församling

Göteborgs Haga församling Besöksadress: Haga Östergata 30, 41122 GÖTEBORG Telefon: +46(31)7316160 E-post till Göteborgs Haga församling Webbplats

Göteborgs Haga församling

Haga är en liten församling med stor plats för alla- en öppen mötesplats där människor kan ges möjlighet att erfara möte med Gud, där vi kan möta varandra som människor och där varje människa ges möjlighet att möta sig själv.

Här kan du komma till gudstjänst söndag klockan 11 eller onsdag kl 18. Från midsommar till slutet av augusti firar vi gudstjänst kl 18 på söndagar. Söker du stillhet och tystnad är kyrkan säkrast öppen måndag till torsdag 11-15, samt lördagar 11- 13.

Varannan söndag med nattvard.
Varmt välkommen!

Sommarens gudstjänster

Från midsommar bjuder Haga församling in till gudstjänst på söndagar kl 18 ända till den sista söndagen i augusti. I år prövar vi en ny gudstjänstform som vi hoppas ska andas igenkänning, skönhet, avslappning och vara livsnära. Varannan söndag med nattvard. Varmt välkommen!

Torsdag 17 augusti kl 20. Roland Keijser blås, Johan Johansson piano, Stefan Bellnäs bas, Johan Håkansson trummor. Fri entré

Roland Keijser & Johan Johanssons Trio

Välkomna till en ny terminen för Liten o Stor!
Tisdag 5 och onsdag 6 september,  dropp in från  kl 10.

Liten o Stor

Välkomna till en ny terminen för Liten o Stor! Tisdag 5 och onsdag 6 september, dropp in från kl 10.

Söndagen den 17 september är det kyrkoval.
Du kan rösta som har fyllt 16 år och är medlem i Svenska kyrkan.

Rösta och påverka!

Söndagen den 17 september är det kyrkoval. Du kan rösta som har fyllt 16 år och är medlem i Svenska kyrkan. På ditt röstkort som du får i brevlådan ser du i vilken vallokal du kan rösta på valdagen. Du kan också förtidsrösta i en vallokal i Nordstan 4-17 september.