Göteborgs Haga församling

Göteborgs Haga församling Besöksadress: Haga Östergata 30, 41122 GÖTEBORG Telefon: +46(31)7316160 E-post till Göteborgs Haga församling

Göteborgs Haga församling

Haga är en liten församling med stor plats för alla - en öppen mötesplats där människor kan ges möjlighet att erfara möte med Gud, där vi kan möta varandra som människor och där varje människa ges möjlighet att möta sig själv.

Här kan du komma till gudstjänst söndag klockan 11 eller onsdag kl 18. Söker du stillhet och tystnad är kyrkan säkrast öppen måndag till torsdag 11-15, samt lördagar 11-13.

Söndag 22 oktober kl 11 hör vi Reformationskantaten "Ein feste Burg ist unser Gott" av J S Bach. Gudstjänsten gästas av Göteborg Baroque under ledning av Magnus Kjellson. Präst är Cecilia Nyholm. Välkommen!

Kantatgudstjänst

Söndag 22 oktober kl. 13.00
"At the Keyboard in the Shadow of Luther"
Musik av Ammerbach, Scheidt, Schildt,
Byrd, Frescobaldi m.fl. Annette Richards,
orgel. Ingår i GIOA.

BROMBAUGHORGELN 25 ÅR

Söndag 22 oktober kl. 13.00 "At the Keyboard in the Shadow of Luther" Musik av Ammerbach, Scheidt, Schildt, Byrd, Frescobaldi m.fl. Annette Richards, orgel. Ingår i GIOA.

Tisdag 24 oktober kl. 17:00. Konsert med
Mayumi Kamata, cembalo. Ingår i internationella orgelakademin.

Clavierübung 2

Tisdag 24 oktober kl. 17:00. Konsert med Mayumi Kamata, cembalo. Ingår i internationella orgelakademin.

Fredag 27 oktober kl. 19.00.
Odödlig polsk/fransk musik med innovativ
polsk/svensk jazzkvintett. Leszek
Kulakowski, piano, arrangemang, Mikael
Godée, sopransax, flöjt, arrangemang,
Ebba Westerberg, slagverk, Tomasz
Sowínsky, trummor, och Piotr Kulakowski,
kontrabas. Entré 100 kr.

CHOPIN IMPRESSIONS

Fredag 27 oktober kl. 19.00. Odödlig polsk/fransk musik med innovativ polsk/svensk jazzkvintett. Leszek Kulakowski, piano, arrangemang, Mikael Godée, sopransax, flöjt, arrangemang, Ebba Westerberg, slagverk, Tomasz Sowínsky, trummor, och Piotr Kulakowski, kontrabas. Entré 100 kr.

Lördag 21 oktober kl. 14- ca. 16.30. Café Beda, Haga församlingshem, Haga Östergata 30. Ann-Charlotte Lundgren, präst i sjukhuskyrkan på Sahlgrenska föreläser. Därefter blir det enkel fika och samtal.

När livet brister

En musikhistorisk vandring fram till JS Bach.
Byrd, Cabezon, Frescobaldi, Muffat och Bach.
Gabriella Sjöström, orgel
- ingår i internationella orgelakademin-

Lördagsmusik 28 oktober kl 15. OBS tiden

En musikhistorisk vandring fram till JS Bach. Byrd, Cabezon, Frescobaldi, Muffat och Bach. Gabriella Sjöström, orgel - ingår i internationella orgelakademin-