Foto: Anders Brosché

Göteborgs Haga församling

Haga är en liten församling med stor plats för alla - en öppen mötesplats där människor kan ges möjlighet att erfara möte med Gud, där vi kan möta varandra som människor och där varje människa ges möjlighet att möta sig själv.

Aktuellt:

Veckans gudstjänster

Välkommen på gudstjänst i fastetidens mitt! Lars van der Heeg, präst, Robert Christensson, diakon, Ulrike Heider, musiker och Haga Brass. Kyrkfika efteråt. Sön 10 mars kl 11 i Hagakyrkan.

Lunchmusik: Franska klanger

Ta en paus och dröm dig bort till Frankrike med hjälp av musik av Ravel och Messiaen. Maria Ingemarsson, piano och Magnus Larsson, violin. Andakt Christoph Gamer. Sopplunch i församlingshemmet efteråt för den som vill och kan, 40 kr. Ons 6 mars kl 12.

Armand van Wijck kvartett

Lördagsmusik: Samtida jazz

Fängslande melodier och berät¬telser med Armand van Wijck kvartett. Fri entré! Lör 9 mars kl 14. Läs mer.

Musikvåren i Hagakyrkan

I den vackra Hagakyrkan erbjuds ett musikprogram som levererar tradition, bredd, djup och förnyelse. Lunchmusik, konserter, körmusik i söndagens mässa. Njut av ett rikt och varierande musikliv i Hagakyrkan! Läs hela programmet här.

Lördagsmusik: En resa med Liszt

Konsertpianisten Johan Möller Lekemo spelar kända verka av Franz Liszt på kyrkans Yamaha-flygel. Mellan verken berättar Johan om Liszts spännande liv. Fri entré! Lör 16 mars kl 14.

Earth Hour 2024

En timme för miljön. Stämningsfull musik och textläsningar i skenet av stearinljus. Mikaeli Sångare, Haga-Christinaekören och musiker framför ”Passion för jorden” av Georg Riedel. Instudering och ledning Ulrike Heider och Mikael Paulsson. Lör 23 mars kl 20.30.

Hagakyrkans unga körer

Hagakyrkans unga körer samlar barn och ungdomar från hela Göteborg. Här får du sjunga, utveckla rösten och musikaliteten!

Hagaseniorerna

Hagaseniorerna är en mötesplats för daglediga seniorer med intressant program. Nästa träff är tis 12 mars kl 12.30 i Haga församlingshem. Föredrag från kl 13.30 om Universitetskyrkan med Maike Gamer.

Promenera tillsammans

Alla som vill, träffas vid ingången till Haga Östergata 30, kl 11 på tisdagar och torsdagar.

Läs Haga nyhetsbrev

Nyhetsbrevet kommer ut en gång i månaden och innehåller information om gudstjänster, musik, mötesplatser m m.

Klicka här för att läsa senaste brevet

Digitalt nyhetsbrev

Vill du få information om vad som är på gång i kyrkan? Anmäl dig som prenumerant på vårt nyhetsbrev här.

Jag vill bli prenumerant!
Anders Sjöling

Hagakyrkan är öppen

Tis-tors kl 11-15, fre kl 15-18 och lör kl 11-14 och i samband med gudstjänst och annan verksamhet. Välkommen in!

Behöver du prata med någon?

Ibland tar livet en oväntad vändning. Relationer, arbete, en ny fas i livet, sorg eller glädje. Funderingar kring livet och tro? Oavsett vad finns möjlighet att prata och bolla tankar med präst/diakon. De har tystnadsplikt och det kostar inget och du måste inte bo i församlingen.

Taizémässa med Universitetskyrkan

Meditativ ekumenisk gudstjänst med sång, ljuständning, tystnad och en kort predikan och nattvard. Kommande gudstjänst: sön 7 april kl 19.

Konfirmation i Göteborgs domkyrkopastorat

Konfirmation är en unik och viktig upplevelse, där ditt liv står i centrum. Men konfirmation handlar också om mötet med något som är större; det är en upplevelse av gemenskap, tro, utmaningar, glädje, sorg, ansvar, skratt och ny vänskap.

Dop, konfirmation, vigsel & begravning

Händelser som möter och bär oss, som gör det större än bara oss själva, som tar emot oss ut i livet och tar farväl av oss när vi lämnar det.

Bli medlem i Svenska kyrkan!

Tusentals människor går in i kyrkan varje år. Vilken är din anledning till att bli medlem?

Information om personuppgiftsincident

Svenska kyrkan vill informera dig om en personuppgiftsincident som skedde i samband med att kyrkan utsattes för ett cyberangrepp i november 2023. Syftet med informationen är att berätta vad som hänt och vilka åtgärder kyrkan vidtagit. Vi ger även generella tips på vad du kan göra själv för att skydda dina personuppgifter.