Göteborgs Haga församling

Göteborgs Haga församling Besöksadress: Haga Östergata 30, 41122 GÖTEBORG Telefon: +46(31)7316130 E-post till Göteborgs Haga församling

Göteborgs Haga församling

Haga är en liten församling med stor plats för alla - en öppen mötesplats där människor kan ges möjlighet att erfara möte med Gud, där vi kan möta varandra som människor och där varje människa ges möjlighet att möta sig själv.

Här kan du komma till gudstjänst söndag klockan 11 eller onsdag kl 18. Söker du stillhet och tystnad är kyrkan säkrast öppen måndag till torsdag 11-15, samt lördagar 11-13.

Mikaeli sångare sjunger i gudstjänsten.

3:e advent 17 december kl 11 Gudstjänst

Mikaeli sångare sjunger i gudstjänsten.

Konserten är slutsåld. Eventuellt överblivna biljetter säljs på dörren 30 minuter innan föreställning.

Luciakonsert 13 december kl 19:30

Regnbågsnyckeln är en hbtq-märkning som visar att förtroendevalda och medarbetare i en församling genomgått processmodell Regnbågsnyckeln för en mer inkluderande kyrka och har viljan att arbeta aktivt för mångfald och öppenhet. I september påbörjade Haga församling processen att få Regnbågsnyckeln.

Regnbågsnyckeln

Varje onsdag, året om,  kl 18. Några psalmer, några ord, delat bröd och vin. Efteråt kan du stanna kvar på ett enkelt kaffe längst ned i kyrkan om du vill prata vidare, eller gå ut i kvällen.

Veckomässa

Varje onsdag, året om, kl 18. Några psalmer, några ord, delat bröd och vin. Efteråt kan du stanna kvar på ett enkelt kaffe längst ned i kyrkan om du vill prata vidare, eller gå ut i kvällen.