Barnkören

I Hagakyrkans barnkör sjunger flickor och pojkar i åk 1-3. Som körbarn får du uppleva glädjen att sjunga med många fina kompisar! Du får en klassisk skolning i sång och musikteori.

Kören har en blandad repertoar, och vi arbetar aktivt med tonbildning, gehörsträning, rytm och puls och förberedande notläsning. Vi framträder regelbundet i Hagakyrkan i gudstjänster och konserter. Varje läsår innehåller ett större musikaliskt projekt och varje framträdande sker i samarbete med någon eller några av Göteborgs bästa musiker!

Ur höstens program:

LENNART HELLSING 100 ÅR: En föreställning där vi sjunger Lennart Hellsings underfundiga och humoristiska texter till musik av göteborgstonsättaren Stefan Forssén. Framträdande tillsammans med Hagakyrkans juniorkör och damkören Ymna. Forrsén medverkar själv som pianist.

Vi deltar i några av Hagakyrkans gudstjänster med det bästa ur vår repertoar! Ibland sjunger vi självständigt, ibland i samarbete med Hagakyrkans juniorkör eller Hagakyrkans ungdomskör.

Varje körövning ska ge sångglädje och vidgad kunskap! Vi jobbar med rösten, gehöret och med musikteori på ett lustfyllt sätt.

Barnkören övar måndagar kl 16.30-17.20 i Haga församlingshem. Terminsavgift 300 kr.

Intresseanmälan till körledare Johanna Thür via mail,

johannathur@svenskakyrkan.se