Barnkören

I Hagakyrkans barnkör sjunger flickor och pojkar i åk 1-3. Som körbarn får du uppleva glädjen att sjunga med många fina kompisar! Du får en klassisk skolning i sång och musikteori.

Kören har en blandad repertoar, och vi arbetar aktivt med tonbildning, gehörsträning, rytm och puls och förberedande notläsning. Vi framträder regelbundet i Hagakyrkan i gudstjänster och konserter. Varje läsår innehåller ett större musikaliskt projekt och varje framträdande sker i samarbete med någon eller några av Göteborgs bästa musiker!

Vi deltar i några av Hagakyrkans gudstjänster med det bästa ur vår repertoar! Ibland sjunger vi självständigt, ibland i samarbete med Hagakyrkans andra körer.

Varje körövning ska ge sångglädje och vidgad kunskap! Vi jobbar med rösten, gehöret och med musikteori på ett lustfyllt sätt.

Barnkören övar måndagar kl 16.30-17.20 i Haga församlingshem. Terminsavgift 300 kr.

Vårterminen startar den 25 januari. Välkommen med en intresseanmälan!

Till intresseanmälan

Kristina Nelson