Barnkören

I Hagakyrkans barnkör sjunger flickor och pojkar i åk 1-3. Som körbarn får du uppleva glädjen att sjunga med många fina kompisar! Du får en klassisk skolning i sång och musikteori.

Kören har en blandad repertoar, och vi arbetar aktivt med tonbildning, gehörsträning, rytm och puls och förberedande notläsning. Vi framträder regelbundet i Hagakyrkan i gudstjänster och konserter. Varje läsår innehåller ett större musikaliskt projekt och varje framträdande sker i samarbete med någon eller några av Göteborgs bästa musiker!

Ur höstens program:
KONSERT MED GEORG RIEDEL: I barnsammanhang är Riedel känd för sina sånger till Astrid Lindgrens texter. Vi lyfter fram några av de vackraste sångerna ur hans kyrkomusikaliska repertoar, för barn och för vuxna. Den 22 september gästas Hagakyrkan av Georg Riedel själv! Då sjunger Hagakyrkans barnkör, juniorkör och ungdomskör tillsammans med Göteborgs Kammarkör, kända och mindre kända kompositioner, med Georg Riedel på bas och Daniel Lindén vid flygeln.

Barnkören övar måndagar kl 16.30-17.20 i Haga församlingshem. Höstterminen startar måndagen den 3 september. Terminsavgift 300 kr.

Anmäl dig nu! Vi taremot 25 barn i varje grupp och har lediga platser inför hösten. Kontakta körledare Johanna Thür via mail, johannathur@svenskakyrkan.se