Barnkören

I Hagakyrkans barnkör sjunger flickor och pojkar i åk 1-3. Som körbarn får du uppleva glädjen att sjunga med många fina kompisar! Du får en klassisk skolning i sång och musikteori.

Kören har en blandad repertoar, och vi arbetar aktivt med tonbildning, gehörsträning, rytm och puls och förberedande notläsning. Vi framträder regelbundet i Hagakyrkan i gudstjänster och konserter. Varje läsår innehåller ett större musikaliskt projekt och varje framträdande sker i samarbete med någon eller några av Göteborgs bästa musiker!

Vi deltar i några av Hagakyrkans gudstjänster med det bästa ur vår repertoar! Ibland sjunger vi självständigt, ibland i samarbete med Hagakyrkans andra körer.

Varje körövning ska ge sångglädje och vidgad kunskap! Vi jobbar med rösten, gehöret och med musikteori på ett lustfyllt sätt.

Barnkören övar måndagar kl 16.30-17.20 i Haga församlingshem. Terminsavgift 300 kr.

Till intresseanmälan

Hälsning från nya Körledaren

Mitt namn är Kristina Nelson och jag kommer från och med i höst att leda Barnkören och Juniorkören i Haga församling. Jag har arbetat som kyrkomusiker sedan 2004 och senast kommer jag från en kyrkomusikertjänst i Sävedalens församling där jag arbetat sen 2012. Bland annat med vår körtrappa med körsångare i olika åldrar, från 4 år och uppåt. Jag är utbildad körmagister på Högskolan för scen och musik i Göteborg och har sedan 2016 varit ledare för Chalmers damkör. Att sjunga med människor är något jag brinner mycket för så jag ser fram emot att få musicera med alla barn och lära känna er alla som är engagerade i körerna.

Hälsningar Kristina Nelson

Hösten med Barnkören: