Ungdomskören

Hagakyrkans ungdomskör består av sångvana ungdomar från åk 7 och uppåt. Du ingår i en trygg och tillåtande gemenskap, och får utveckla rösten och musikaliteten under inspirerande ledning av Carin Åkesson!

Hagakyrkans ungdomskör har en varierad repertoar och rör sig mellan klassisk musik, populärmusik, gospel och nyskrivet material. Vi utvecklar sångtekniken och körklangen, och fördjupar oss i notläsning och musikteori. Vi sjunger två- och trestämmigt. Varje termin innehåller ett konsertprojekt, där vi får möjlighet att samarbeta med och inspireras av professionella musiker. En gång per termin sjunger kören i någon av Hagakyrkans gudstjänster. Kördagarna ger tid till fördjupning, både musikalisk och vänskaplig. Vi deltar i festivaler och gör resor tillsammans.

Anmäl dig nu! Kören tar emot 25 sångare och har platser kvar inför hösten! Kontakta körledare Carin Åkesson via mail: carin.akesson@svenskakyrkan.se

Ungdomskören övar i Hagakyrkan måndagar kl 17.00 - 18.15. Fika i församlingshemmet strax intill kl 16.30. Terminsavgift 450 kr.