Hagakyrkans unga körer

Hagakyrkans unga körer samlar barn och ungdomar från hela Göteborg. Här får du sjunga, utveckla rösten och musikaliteten!

I våra körer får du jobba med erfarna körledare. Du får lära känna musik av många olika slag. Vi samarbetar med professionella musiker, och satsar på hög kvalité. Du får göra upplevelser under våra konserter och körresor, och du får dela glädjen och gemenskapen med många nya vänner. Under kördagarna, som innehåller sång och aktiviteter, lär du känna dina körkompisar. Hagakyrkans unga körer är en viktig del av Haga församlings musikliv.

I Hagakyrkans barnkör sjunger barn i åk 1-3.

I Hagakyrkans juniorkör sjunger barn i åk 4-6.

Hagakyrkans ungdomskör samlar ungdomar från åk 7 och uppåt.

Läs mer om vår verksamhet under respektive kör!

Anmäl dig nu! Vi har påbörjat intagningen inför höstterminen, och tar emot 25 sångare i varje grupp.

Kontakt:

Körledare Johanna Thür (barnkör och juniorkör), johannathur@svenskakyrkan.se