Finska församlingen i Stockholm Tukholman suomalainen seurakunta

En del av Svenska kyrkan - Osa Ruotsin kirkkoa

Kolehti/Kollekt    Swish 123 427 16 31

Tukholman suomalainen seurakunta toivottaa kaikille siunattua kesää!

Finska församlingen i Stockholm önskar alla en välsignad sommar!

Kesä seurakunnassa 2020 Sommaren i församlingen

Tukholman suomalainen seurakunta toivottaa kaikille siunattua kesää! Juhannuksen jälkeen vietämme jumalanpalvelukset kirkossa mutta on myös mahdollista osallistua seurakunnan facebook-sivun kautta. Heinäkuussa ja elokuussa lounaskonsertit keskiviikkoisin klo 12.30 ovat kirkossa ja Raamattukertomukset klo 14 ovat netissä. Kirkko avoinna arkisin klo 10-15. Finska församlingen i Stockholm önskar alla en välsignad sommar! Efter midsommar firas gudstjänsterna i kyrkan men man kan också delta via församlingens facebooksida. I juli och augusti är lunchkonserterna på onsdagarna kl 12.30 och Bibelberättelserna kl 14 sänds på nätet. Kyrkan är öppen vardagar kl 10-15.

Tukholman Suomalaisessa Seurakunnassa / i Finska kyrkan i Stockholm

Konsertit 2020 Konserter

Tukholman Suomalaisessa Seurakunnassa / i Finska kyrkan i Stockholm

Tiesitkö että on Palveleva puhelin on myös suomeksi! Palvelee joka ilta klo 21-24 puhelinnumero 020-25 25 00. På svenska finns Jourhavande präst, se nedan.

Palveleva puhelin/Jourhavande präst

Tutustu seurakuntalehteen! Läs församlingstidskriften!

Seurakuntalehti Elävät Kivet / Församlingsblad Levande Stenar

Tutustu seurakuntalehteen! Läs församlingstidskriften!

keskiviikkoisin klo 14. Favebookissa / onsdagar kl 14 på Facebook
viikkoina/ veckorna 25-35

Kertomuksia Raamatusta/Berättelser från Bibeln

keskiviikkoisin klo 14. Favebookissa / onsdagar kl 14 på Facebook viikkoina/ veckorna 25-35

Coronaviruksen takia seurakunnan perhe- ja lapsitominta on toistaiseksi peruttu. På grund av Coronaviruset är församlingens familje- och barnverksamheten för tillfället inställt.

Perhe- ja lapsitoiminta / familje- och barnverksamhet

Ilmoittaudu vuoden 2020 rippikouluun! Anmäl dig till årets 2020 konfirmation!

Rippikoulu / Konfirmation

Ilmoittaudu vuoden 2020 rippikouluun! Anmäl dig till årets 2020 konfirmation!

Suomalaisen seurakunnan toimintamuotoja / Finska församlingens verksamheter

Tule mukaan! / Kom med!

Suomalaisen seurakunnan toimintamuotoja / Finska församlingens verksamheter

På grund av smittorisken har vi inställt verksamheten för våren. Se sändningarna av gudsjtänster på nätet.

Finlandssvenskt i Finska kyrkan