Falkenbergs pastorat Besöksadress: Nygatan 41, 31131 Falkenberg Telefon: +46(346)55200 E-post till Falkenbergs pastorat

Välkommen till Svenska kyrkan runt om i Falkenberg

Falkenbergs pastorat är sedan den 1 januari 2017 en ny gemenskap av församlingar som sträcker sig från stränderna i väster till skogarna i Falkenbergs inland. Vi har ca 32 000 medlemmar i 16 församlingar. Som delar av samma kyrka har vi ett gemensamt uppdrag; att bära ut evangeliet om Jesus Kristus till människor. Vi gör det i gudstjänster, i grupper under veckan och i många personliga möten. Just nu bygger vi upp nya gemensamma strukturer för att hitta bra sätt att arbeta tillsammans och ta tillvara de unika möjligheterna i varje församling. Vi är 150 medarbetare i pastoratet och vi arbetar i fyra geografiska områden.

Lediga tjänster i Falkenbergs pastorat

Är du vår nya kollega?

Lediga tjänster i Falkenbergs pastorat

Som döpt är du aldrig ensam!

Som döpt är du aldrig ensam!

Ta chansen! Konfirmation i Falkenbergs pastorat

Ta chansen! Konfirmation i Falkenbergs pastorat

På olika platser, vid olika tider, med olika uttryck - med ett mål; gemenskap med varandra och med Jesus i centrum.

Gudstjänst

Socialt arbete för människor i alla åldrar