Välkommen till oss och våra mötesplatser mitt i fina Halland. Här finner du glädje, ro, gemenskap och stöd genom gudstjänster, körer, trivselträffar, barngrupper och mycket mer. Vi finns i både stad och landsbygd.

Begränsat antal deltagare i gudstjänst

Regeringens beslut att begränsa antalet deltagare i allmänna sammankomster till högst 50 personer gäller också våra gudstjänster.

Vi firar en mångfald av gudstjänster i våra kyrkor. Då finns det plats för många, men fördelningen kan bli ojämn och det hända att någon av oss inte får plats.

Du kan också lyssna till gudstjänsten i Falkenbergs kyrka kl. 10 alla söndagar - på Radio Wake Up på 105,1 MHz eller på webben.

Webb-andakter i coronatider

På grund av begränsningen av  antalet deltagare i allmänna sammankomster kan inte alla komma på pastoratets gudstjänster. Vi har därför valt att filma kortare andakter, som ett komplement.

Här samlar vi våra andakter.