Arbogabygdens församling

Välkommen till det som berör oss - i vardag och högtid. Vi finns här för dig. Välkommen in!

Kyrkans rum är allas rum - skönt att du har hittat hit!

Har du frågor eller vill komma i kontakt med oss? Du kan maila till oss (arbogabygdens.forsamling@svenskakyrkan.se) eller ringa till växeln: 0589 884 00.

Nu under sommaren är våra telefontider vardagar (mån-fre) kl. 10:00-12:00.

Scrolla gärna vidare för att upptäcka det som händer. 👇

Musik i Sommarkväll

Varje söndag kl. 18:00 välkomnar vi gästmusiker till ljuvlig sommarmusik.

Arboga Medeltidsdagar

Fira medeltiden tillsammans med oss den 10-13 augusti

Någon äter sill och potatis.

Sommarens mötesplatser

Varmt välkommen på en fika, lunch och trevlig umgänge!

Renoveringsarbete i Götlunda

Rampen vid södra porten görs om

Här kan du kontakta oss

Pastors Expedition i Arboga, Östra Nygatan 12

Vi finns här för dig!

Här hittar du kontaktuppgifter till oss som jobbar på Arbogabygdens församling och kyrkogårdsförvaltningen.

En person sitter med sin mobiltelefon och dricker kaffe.

Kontakta oss!

Har du frågor eller funderingar? Du kan maila, skicka brev eller ringa oss på församlingen och kyrkogårdsförvaltningen.

Veckans gudstjänster och mässor

Välkomna att fira Högmässa och gudstjänster i vår församling!

Sommar 2022 i Arbogabygdens församling

Nu är sommaren här och många arrangemang bjuder på besök: Musik i Sommarkväll, Arboga Medeltidsdagar, Silluncher, fika i kyrkparken och mycket mer. Spana in i vår broschyr som även finns i våra kyrkor att hämta. Ha en underbar sommar med oss!

Dop

Dop är en av de allra viktigaste högtider som vi har i kyrkan. Du är välkommen att döpas i Svenska kyrkan oavsett om du är barn eller vuxen. Dop i Svenska kyrkan är kostnadsfritt. Här finns information och länkar, även om Dop helt enkelt!

Vigsel

Funderar du på att gifta dig? Ska du gå på bröllop? Läs här om Bröllop i Arbogabygdens församling!

Begravningsgudstjänsten

När döden kommit nära, när vi mist någon som betytt mycket för oss, så kommer även många tankar och frågor. En del är av praktisk natur, andra handlar mer om tankarna kring livet, döden och ett eventuellt evigt liv. Det är något djupt mänskligt att på olika sätt visa respekt för den som avlidit. Att begrava sina döda är något som gör människan mer mänsklig.

Vi tror på alla människors lika värde. Vi gör skillnad.