Kontakt

Arbogabygdens församling Besöksadress: Östra Nygatan 12, 73230 Arboga Postadress: Box 155, 73223 Arboga Telefon: +46(589)88400 E-post till Arbogabygdens församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Välkommen till Arbogabygdens församlings hemsida

Kyrkogården i Medåker
Bild: K Sigge Dahlqvist

Här kan du hitta information om hur du kan nå oss, om vår mångskiftande verksamhet och våra vackra kyrkor. Klicka på ett datum på kalendern längst ner då ser du vad som händer denna dag i vår församling.

Tel 0589-884 00 (exp)
Besöksadress: Östra Nygatan 12
732 30 Arboga
e-post: Arbogabygdens församling
vår församlingsblogg: http://blogg.svenskakyrkan.se/arboga

Här hittar du vilka som tjänstgör i gudstjänsterna för kommande helg och texter som vi läser vid gudstjänsterna!

Söndagens gudstjänster v 50

Gudstjänster och evenemang i Arbogabygdens församling 2017

Från första advent till trettonhelgen

Gudstjänster och evenemang i Arbogabygdens församling 2017

Välkomna torsdagen den 14 december kl 19.00. Vi sjunger flera av våra vackra julsånger!

Sjung in julen i Heliga Trefaldighets kyrka

Vår församling är en viktig del av Arbogabygdens rika kulturliv

Vi söker kyrkomusiker 100%

Vår församling är en viktig del av Arbogabygdens rika kulturliv

Under hela året pågår gudstjänster i Arbogabygdens församling, i våra kyrkor och på många andra platser samlas vi på söndagar och vardagar. Här kan du läsa om söndagens texter och vart i församlingen vi firar gudstjänst.

Gudstjänster i Arbogabygdens församling

Dop är en av de allra viktigaste högtider som vi har i kyrkan. Du är välkommen att döpas i Svenska kyrkan oavsett om du är barn eller vuxen. Dop i Svenska kyrkan är kostnadsfritt. Här finns information och länkar, även om Dop helt enkelt!

Dop

Är du född år 2003? Välkommen som konfirmand! Klicka in dig på sidan och du får mer information om startdatum, plats och ledare.

Konfirmation 2017/2018

Funderar du på att gifta dig? Ska du gå på bröllop? Läs här om Bröllop i Arbogabygdens församling!

Vigsel

När döden kommit nära, när vi mist någon som betytt mycket för oss, så kommer även många tankar och frågor. En del är av praktisk natur, andra handlar mer om tankarna kring livet, döden och ett eventuellt evigt liv. Det är något djupt mänskligt att på olika sätt visa respekt för den som avlidit. Att begrava sina döda är något som gör människan mer mänsklig.

Begravningsgudstjänsten