Några barn står bredvid varandra och sjunger framme i kyrkan.
Foto: Johannes Frandsen

Barnkörer

I Arbogabygdens församling finns flera barnkörer att välja på för dig som är intresserad. Tag med en kompis eller kom själv och träffa nya kompisar!

Har du barn som gillar att sjunga? Låt dem sjunga i barnkör med andra barn! I en barnkör får barnen leka med sina röster. Och så har vi förstås roligt tillsammans! Deltagande är gratis, föranmälan krävs.

En barnkör sjunger och gestikulerar med armarna i ett klassrum. En kvinnlig körledare i förgrunden.

Barnkören Klara stämmor

För barn som går i åk 0-1, både pojkar och flickor. Här får barnen leka med sina röster. Och så har vi förstås roligt tillsammans! Deltagande är gratis, anmälan krävs.

Närbild på en barnkör som sjunger i ett klassrum.

Arboga flickkör

För barn som går i åk 2-6 och definierar sig som en flicka. På programmet står utveckling av sångrösten, härlig gemenskap, en bred repertoar av sånger på olika språk, läger, konserter och mycket mer. Det är gratis att delta, anmälan krävs.

Närbild på medlemmar i en barnkör som sjunger i en kyrka.

Arboga gosskör

För barn som går i åk 2-6 och definierar sig som en pojke. På programmet står utveckling av sångrösten, härlig gemenskap, en bred repertoar av sånger på olika språk, resa till gosskörfestival och mycket mer. Det är gratis att delta, anmälan krävs.

I Götlunda har vi Sjungiorerna
barnkör och miniorer i samma grupp.

Tisdagar i Sockenstugan

kl. 13.30 - 14.30 för årskurs 1-2
kl 15.00 - 16.00  för årskurs 3-6

På sjungiorerna är Åsa Westerberg, Madelene Berg och Annika Gustavsson ledare. Det är en härlig blandning av sång, skapande, musik, lek och fika. Sjungiorerna medverkar med sång, musik och annat i Götlunda kyrka vid familjegudstjänsterna.

Fråga och anmälan, kontakta