Svenska kyrkan Sollentuna

Svenska kyrkan Sollentuna

Välkommen till Svenska kyrkan Sollentuna. Var dag med Gud!

Aktuellt från Svenska kyrkan Sollentuna

Dopintervju

Här anmäler du dig till intervjustudien om dopet. Vi vänder oss till dig som har barn upp till 3 år. Välkommen med din anmälan.

Livscentrum – samtalsmottagning och familjerådgivning
– en del av Svenska kyrkan Sollentuna. Sköldvägen 12 B,
vid Turebergskyrkan.

Livscentrum

Livscentrum – samtalsmottagning och familjerådgivning – en del av Svenska kyrkan Sollentuna. Sköldvägen 12 B, vid Turebergskyrkan.

I Café Blå serveras soppa, smörgås och bakverk.
Se veckans soppor här.

Café Blå

I Café Blå serveras soppa, smörgås och bakverk. Se veckans soppor här.

Vill du dela med dig av din favoritstig? Eller glädja människor som bor på äldreboenden genom ett besök?

Vi söker volontärer

Körerna Sångglädje, Kummelby kyrkokör och Stella Cantica söker körsångare till hösten.

Körsångare sökes