Svenska kyrkan Sollentuna

Svenska kyrkan Sollentuna Besöksadress: Sköldvägen 10, 19147 SOLLENTUNA Postadress: BOX 13, 19121 SOLLENTUNA Telefon: +46(8)50551300 E-post till Svenska kyrkan Sollentuna Webbplats

Svenska kyrkan Sollentuna

Välkommen till Svenska kyrkan Sollentuna. Var dag med Gud!

Kom till Amfiteatern vid S:t Larsgården, Sollentuna kyrka.
Vi firar mässa och den som vill kan även vara med i Spontankören.

Midsommarmässa vid Amfiteatern

Kom till Amfiteatern vid S:t Larsgården, Sollentuna kyrka. Vi firar mässa och den som vill kan även vara med i Spontankören.

Över 20 miljoner människor omfattas av hungerkatastrofen som berör människor i bland annat Nigeria, Sydsudan, Somalia, Etiopien och Uganda.

Svenska kyrkan Sollentuna skänker 100 000 till svältkatastrofen i Afrika

En vecka med mycket aktiviteter, glädje och gemenskap.

Dagkollo i sommar

En vecka med mycket aktiviteter, glädje och gemenskap.

Under sommaren har vi dagkollo, konserter, guidning i kyrkor, allsång och mycket mer.

Sommar i Sollentuna församling

Valet handlar om vilka som ska få ditt förtroende att fatta viktiga beslut i Svenska kyrkan de kommande fyra åren, både i din församling och för hela Svenska kyrkan.

Kyrkoval 2017

Planerar ni ert bröllop? Då har ni en dag framför er som ger minnen för livet. Här berättar vi om vigselgudstjänsten och hur man bokar präst och kyrka i Sollentuna församling.

Bröllop

Livscentrum – samtalsmottagning och familjerådgivning
– en del av Svenska kyrkan Sollentuna. Sköldvägen 12 B,
vid Turebergskyrkan.

Livscentrum

Livscentrum – samtalsmottagning och familjerådgivning – en del av Svenska kyrkan Sollentuna. Sköldvägen 12 B, vid Turebergskyrkan.

I Café Blå serveras soppa, smörgås och bakverk. Se veckans soppor här.

Café Blå

I Café Blå serveras soppa, smörgås och bakverk. Se veckans soppor här.

Aktuellt från Svenska kyrkan Sollentuna