Svenska kyrkan Sollentuna

Svenska kyrkan Sollentuna Besöksadress: Sköldvägen 10, 19147 SOLLENTUNA Postadress: BOX 13, 19121 SOLLENTUNA Telefon: +46(8)50551300 E-post till Svenska kyrkan Sollentuna Webbplats

Svenska kyrkan Sollentuna

Välkommen till Svenska kyrkan Sollentuna. Var dag med Gud!

Aktuellt från Svenska kyrkan Sollentuna

Broschyr med inbjudan till Konfirmation 2017/2018 kommer under vecka 33 till ungdomar i Sollentuna födda 2003. Anmälan senast 15 september här!

Konfirmation 2018

Valet handlar om vilka som ska få ditt förtroende att fatta viktiga beslut i Svenska kyrkan de kommande fyra åren, både i din församling och för hela Svenska kyrkan.

Kyrkoval 2017

Nytt för i höst är jazzdans för barn och vuxna med diakonen och danspedagogen Emma Grenard.

Jazzdans för barn och vuxna

– 30 minuter gudstjänst på barnen villkor. Sång, drama och pannkakor.

Barnens katedral

– 30 minuter gudstjänst på barnen villkor. Sång, drama och pannkakor.

Vill du dela med dig av din favorit stig? Eller glädja människor som bor på äldreboenden genom ett besök?

Volontär sökes

Körerna Sångglädje, Kummelby kyrkokör och Stella Cantica söker körsångare till hösten.

Körsångare sökes

Livscentrum – samtalsmottagning och familjerådgivning
– en del av Svenska kyrkan Sollentuna. Sköldvägen 12 B,
vid Turebergskyrkan.

Livscentrum

Livscentrum – samtalsmottagning och familjerådgivning – en del av Svenska kyrkan Sollentuna. Sköldvägen 12 B, vid Turebergskyrkan.

I Café Blå serveras soppa, smörgås och bakverk. Se veckans soppor här. Sommarstängt mellan v 28 - v 31.

Café Blå